Full oversikt: Beste drivstoffkort i Norge

|Posted by | Kredittkort
Tags: , , , , ,

Beste drivstoffkort på markedetMed den stadige økningen av drivstoffpriser er det blitt veldig vanlig å skaffe seg et kredittkort med drivstoffrabatt. Med et slikt kort kan du nemlig spare betydelige summer hvert år.

Ferien er over, og det er på tide å komme seg tilbake til hverdagen. Dersom du kjører mye på daglig basis, vil et kredittkort med drivstoffrabatt bidra til å gjøre dine kjørevaner billigere.

Vær oppmerksom på at mange av kortene krever lojalitet hos én bestemt stasjonkjede og derfor bør du vurdere hvilke stasjoner du fyller drivstoff hos til vanlig før du velger kort. For å gjøre valgprosessen enda lettere for deg gir vi deg en oversikt over de beste kredittkortene med drivstoffrabatt.

Shell MasterCard

Skjermbilde 2017-08-17 klKredittkortet Shell MasterCard utstedes av Ikano Bank. Med dette kortet får du 80 øre/liter i rabatt den første måneden, og deretter 40 øre/liter. På denne måten kan du spare mye penger.

I tillegg får du 1% bonus på alle andre kjøp. Alt dette er i form av Trumf-bonus, som betyr at pengene når som helst kan overføres direkte til din bankkonto. Det er ingen begrensning på hvor mye Trumf-bonus du kan spare i løpet av et år.

Kriterier: Minimum 18 år, fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

Spar ubegrenset på drivstoff hele året

 

365Privat

skjermbilde-2017-08-17-kl-11-11-16Kredittkortet 365Privat utstedes av Danske Bank og tilbyr 3,65% cashback på all handel på Esso-stasjoner, i tillegg til 34 øre/liter rabatt på drivstoff. Med disse rabattene slått sammen får du 85 øre/liter rabatt på drivstoff ved en pumpepris på 14 kroner. Dette betyr at rabatten øker dersom pumpeprisen øker.

Med dette kortet får du også 2% cashback på øvrige bensinstasjoner i Norge. Kortet har en maksimal kredittgrense på 50.000 kroner og opptil 45 rentefrie dager. Cashback begrenses til 2000 kroner siste 12 måneder.

Kriterier: Du må være minst 18 år gammel og ikke ha betalingsanmerkninger for å skaffe deg 365Privat.

Santander Flexi

skjermbilde-2017-08-17-kl-11-14-22Du får også tilgang til fordelsprogrammet Kickback som gir deg ytterligere rabatt når du handler på nett, eksempelvis 7% på Hotels.com og 6% på Zalando.no. Kortet har en maksimal kredittgrense på 100.000 kroner og tilbyr opptil 50 rentefrie dager.

Maksimal cashback er 200 kroner per måned, eller opptil 2000 kroner per år. Vær oppmerksom på at dersom du ikke betaler hele beløpet innen forfall vil du bli belastet renter fra kjøpstidspunktet. Dermed får du ingen rentefri periode. Videre vil du bli belastet renter for hele beløpet, selv om deler innbetales ved forfall.

Kriterier: Du må være minst 20 år gammel for å skaffe deg Santander Flexi.

Danske Bank Akademikerkortet

skjermbilde-2017-08-17-kl-11-08-58
Kortet inkluderer også reise- og avbestillingsforsikring dersom halve reisen er betalt med kortet. Den maksimale kredittgrensen er på 100.000 kroner og kortet tilbyr opptil 45 rentefrie dager. Kortet har også lav effektiv rente, som gjør det billig i bruk.

Kriterier: Du må være minst 18 år gammel og medlem i fagforeningen Akademikerne. Akademikerne består av 13 ulike foreninger og omfatter primært yrkesutøvere med mastergrad (hovedfagsnivå) eller tilsvarende utdanning.

 

NAF Xtra

skjermbilde-2017-08-17-kl-11-24-58

NAF Xtra utstedes av Eika og gir deg fast 50 øre rabatt per liter drivstoff på alle Circle-K- og Best-stasjoner, samt 1-2-3 automatanlegg i Norge. Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring dersom halve reisen er betalt med kortet. Du får også medlemsfordeler gjennom NAF, eksempelvis rabatt på EU-kontroll, dekk, leiebil, med mer.

Kortet har en maksimal kredittgrense på 75.000 kroner og tilbyr opptil 45 rentefrie dager. Kortet har en administrasjonsgebyr på 149 kroner dersom kortet har vært inaktivt de siste 12 månedene.

Kriterier: Du må være minst 18 år gammel og NAF-medlem for å skaffe deg NAF Xtra. Det finnes tre ulike medlemskap: “NAF Ung” til 220 kroner per år, “Uten veihjelp” til 585 kroner per år og “Med veihjelp” til 1120 kroner per år.

 

Bedøm kredittkortene ut ifra helhetsinntrykket

På Samlino.no finner du 20 kredittkort under kategorien “kredittkort med drivstoffrabatt”. Selv om ett spesifikt kort tilbyr høyest drivstoffrabatt, betyr ikke det nødvendigvis at kortet passer best for deg. Det er viktig å vurdere kortet ut ifra helhetsinntrykket, som hvilke stasjoner det er tilknyttet og hvilke andre fordeler det gir. Uansett, så er 2017 året du absolutt bør vurdere kredittkort med drivstoffrabatt, enten du er yrkessjåfør eller kun kjører til og fra jobb.

Gratis, enkelt og uforpliktende