Meny
Ring
Ring 22 95 22 95 Man-Fre 9:00-17:00

Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål om Samlino.no og om hvordan du bruker våre tjenester. Ta kontakt dersom du lurer på noe du ikke finner svaret på!
Samlino.no er et nettsted som lar deg sammenligne finansielle produkter helt gratis. Uansett om du ønsker deg kredittkort eller lån, gir vi deg upartisk, nøyaktig og oppdatert informasjon, slik at du kan spare tid og penger.
Til å begynne med kan du sammenligne kredittkort og forbrukslån. Etter hvert vil du kunne sammenligne flere typer produkter – følg med!
Det er enkelt! Bare velg produktet du ønsker å sammenligne, svar på noen enkle spørsmål om deg og dine behov, og så viser vi deg relevante resultater! Du kan sortere og filtrere slik du ønsker, og du får enkelt oversikt over helheten i produktet på en lettleselig og strukturert måte.
Samlino.no er helt gratis! Du kan sammenligne hvor mange ganger du vil og hvor ofte du vil.
Ettersom enkelte produkter har minimumskrav til eksempelvis alder og inntekt, spør vi om disse opplysningene om deg slik at vi kan vise deg relevante resultater når du sammenligner produkter. For mer informasjon om bruk og lagring av data, se våre retningslinjer for personvern.

Sammenlign i tre enkle steg

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Siste artikler

Hold deg oppdatert på siste nytt om finansielle produkter og personlig økonomi. Se alle artikler.