Hvordan virker dette?

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo
Spar tid og penger

Finn det beste kredittkortet

Vi er opptatt av at du skal spare tid og penger. Vårt kundeløfte betyr at du vil få de laveste prisene tilgjengelig på markedet.

Sammenlign kredittkort og spar penger

Vi kjenner hele kredittkortmarkedet og har derfor full oversikt over hva som er de aller beste kredittkortene. Derfor har vi en «Beste Deals»-kategori som inneholder våre toppvalg. Alle kortene i denne kategorien er der av en grunn. Det er kredittkort som skiller seg ut fra konkurrentene, enten fordi kortet har lave renter og gebyrer, god reiseforsikring eller gir eksepsjonelle fordeler innen cashback, drivstoffrabatt eller bonuspoeng. Velger du et av disse kortene kan du være sikker på at du får et bra kredittkort.

Selvfølgelig finnes det flere gode kredittkort som passer seg til ulike formål. Se alle utvalgte kredittkort ved å bruke vår sammenligningstjeneste, og finn kortet som passer deg!
Kredittkort kommer godt med når uforutsette hendelser skjer, eksempelvis at vaskemaskinen ryker, og du ikke har økonomisk kapasitet til å kjøpe ny maskin på det tidspunktet. Med kredittkort får du økonomisk trygghet; du kan enkelt låne penger umiddelbart og rentefritt til neste lønning kommer på konto.

Det er anbefalt at du tar med kredittkortet når du er på reise. På den måten har du noe å falle tilbake på dersom du skulle være uheldig å miste eller bli frastjålet bankkortet ditt. I tillegg tilbyr veldig mange kredittkort inkludert reiseforsikring i kortet, dersom du betaler minst 50% av reisen med kortet. Da er du dekket dersom du må avbestille reisen, blir syk på reise eller du må kjøpe nye klær på grunn av at bagasjen er forsinket.

Men kredittkort har enda flere fordeler. Dersom du skal handle på nett har du mer trygghet om du betaler med kredittkortet, fordi du er beskyttet mot tap av gods via kredittkjøpsloven. Dersom du forskuddsbetaler, står du svakere ved dersom varen ikke blir levert, du blir svindlet eller firmaet du kjøpte fra går konkurs. Om du derimot bruker kredittkort kan du klage til banken din dersom selger ikke leverer.

I tillegg bør du selvfølgelig bruke kredittkortet når du får fordeler som cashback, bonus og rabatter. Dersom du handler på et sted som gir deg rabatt når du bruker et gitt kredittkort, lønner det seg selvfølgelig å gjøre det. Så lenge du viser økonomisk ansvar og betaler regningen i tide, vil det i mange tilfeller være lurt å betale med kredittkort.
Gjennom vår sammenligningstjeneste kan du enkelt finne kortet som passer deg best. Fortell oss om deg, dine behov og hvilke type fordel du ønsker deg, og vi viser deg kortene som er mest aktuelle for deg.

Samlino.no hjelper deg å spare tid og penger!

Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

Priser innhentet siste 24 timer

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.