LEVERANDØRDETALJER

Bank Norwegian

Kredittkort fra Bank Norwegian

Bank Norwegian tilbyr kredittkortet Norwegian Visa, som er et komplett kredittkort du kan bruke over hele verden. Norwegian Visa gjør det lett å spare opp til ferien med fordelsprogrammet Norwegian Reward. Norwegian Reward lar deg tjene opp CashPoints når du handler, ringer og reiser som du kan benytte deg av når du bestiller din neste flyreise. Du opptjener blant annet:

  • 5% CashPoints på alle dine LowFare-billetter
  • 20% CashPoints på alle Flex-billetter
  • 1% CashPoints på alle andre kjøp
. 1 CashPoint tilsvarer 1 NOK. På våre sider kan du sammenligne Norwegian Visa med andre kredittkort som tilbyr flybonus.

Flere fordeler med Norwegian Visa

Et kredittkort fra Bank Norwegian er det perfekte reisefølget med inkludert reise- og avbestillingsforsikring og gebyrfri bruk på alle varekjøp både i Norge og utlandet. Dersom du skal ut å reise, men ikke har penger til å betale for flyreisen med det samme, tilbyr Bank Norwegian kjøpsfinansiering. Dette er en betalingsform som gir deg mulighet til å utsette betalingen av reisen i 6 måneder. Kjøpsfinansiering koster 199 kroner. Utsettelsen er rentefri, og det påløper ingen ekstra kostnader dersom du betaler innen forfall. Du kan også velge å dele opp betalingen etter den betalingsfrie perioden. Da løper vanlig kredittrente. Vær oppmerksom på at reiseforsikringen ikke er inkludert dersom du betaler med kjøpsfinansiering.

Kredittkortet har ingen kontantuttaksgebyr i utlandet. Med ditt nye Bank Norwegian kredittkort får du også automatisk en nettbank hvor du enkelt kan få oversikt over din økonomi. Nettbanken koster ingenting å opprette, og har heller ingen betalings- eller overføringsgebyrer mellom egne konti. Kredittkortet gir deg alltid inntil 45 rentefrie dager og inntil 100.000 kroner i kredittgrense, avhengig av din økonomiske situasjon. Kredittgrensen settes på bakgrunn av en kredittvurdering banken gjør av deg før de innvilger din kredittkortsøknad. Kredittvurderingen tar blant annet utgangspunkt i din kredittscore, som sier noe om din betalingsevne. Dersom du allerede har Norwegian Visa og ønsker å øke din kredittrammen, kan du søke om dette i nettbanken. Du må ha en god betalingshistorikk for å få søknaden innvilget.

Norwegian Visa er et kontaktløst kredittkort. Å betale med et kontaktløst kort er raskere for både kunden og forretningen, ettersom det ikke er nødvendig å bruke chip og taste PIN-koder, som ofte kan ta 15-20 sekunder. Av sikkerhetsmessige årsaker kan du kun betale opptil 200 kroner per kjøp med denne funksjonen. Du kan aktivere kontaktløs betaling ved bruk av Chip og PIN-kode. Før dette er gjort er det ikke mulig å benytte kortet til kontaktløs betaling.

Opptjen og bruk CashPoints

Norwegian Visa er også et av de beste kredittkortene på hotell, fordi det lar deg opptjene mellom 100 og 1.000 CashPoints per overnatting du booker gjennom Rocketmiles.com sine nettsider. De oppsparte poengene kan brukes til å bestille flybillett med Norwegian ved en senere anledning. Norwegian Visa kredittkort er derfor perfekt for deg som liker å reise, og ønsker å spare opp reisepenger på alle dine kjøp gjennom året. Du kan bruke dine CashPoints til å hel- eller delbetale for din ferie. Dette gjøres enkelt når du er i ferd med å fullføre booking og betaling på Norwegian sine hjemmesider.

Tilleggstjenester

Bank Norwegian tilbyr en rekke tilleggsforsikringer knyttet til kredittkortet. Du kan blant annet velge mellom ID-tyveriforsikring, leiebilforsikring og betalingsforsikring. Det kreves at du betaler en avgift for å aktivere disse forsikringene. Du kan selv aktivere og deaktivere tjenestene i leverandørens nettbank.

Kriterier for å få Norwegian Visa

For å søke om kredittkort fra Norwegian Bank må du:
    Ha fylt 18 år
  • Ikke ha noen aktive inkassosaker
. Leverandøren stiller disse kriteriene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale beløpet du har i kreditt.

Reklamasjon

Når du handler med kredittkort har du ifølge Finansavtaleloven §54b gunstige reklamasjonsrettigheter. Loven gir deg rett til å fremme pengekrav mot kredittyter dersom varen eller tjenesten du kjøper med kortet har en mangel, og selger ikke ivaretar sine forpliktelser. For å få pengene refundert fra kredittyter må du ha forsøkt å løse saken hos selger først. Ønsker du å registrere en reklamasjon, kan du logge deg inn på MinSide i nettbanken. Her velger du “Kredittkort” og “Reklamasjon”. Følg videre stegene som blir angitt.

For å sammenligne kredittkort fra Bank Norwegian med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?