LEVERANDØRDETALJER

BN Bank

Kredittkort fra BN Bank

Hos BN Bank kan du få kredittkortet BN Bank MasterCard. Dette kredittkortet passer til deg som ønsker en buffer til uventede kostnader. Kortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, og gir der dermed trygghet, uansett hvor i verden du befinner deg. Kredittkortet er gebyrfritt både i Norge og i utlandet. Med andre ord kan du benytte kredittkortet i utlandet slik du bruker det i Norge, uten å måtte belage deg på å betale ekstra gebyrer.

Kredittramme

BN Bank MasterCard har ingen bestemt kredittramme. Dette betyr derimot ikke at du kan bruke ubegrenset kreditt. Banken setter kredittgrensen individuelt, basert på en kredittvurdering gjort av deg som kunde. Dersom du allerede har BN Bank MasterCard, men ønsker å øke din kredittgrense, kan du søke om dette i leverandørens nettbank. Det er viktig at du har god betalingshistorikk for at du skal kunne få den nye søknaden innvilget. Ofte kreves det også at du har en betydelig endring i din økonomi, for eksempel at du har oppnådd en lønnsøkning.

Kortet gir deg inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. På disse 45 dagene påløper ikke rentene på kredittkortet, noe som betyr at du ikke betaler noen ekstra gebyr dersom du betaler tilbake kredittbeløpet innen forfallsdato.

Slik søker du om BN Bank MasterCard

BN Bank gir deg full oversikt over bruk og saldo på kredittkortet gjennom nettbank, brettbank og mobilbank. BN Bank tilbyr en enkel søknadsprosess på nett. For å søke om kredittkortet må du logge inn med BankID, og fylle inn informasjon om din økonomiske situasjon. Du kan også bruke leverandørens nettbank til å kommunisere med kundeservice i en chat dersom du har noen spørsmål angående ditt kredittkort. Bankens kundeveiledere er online alle hverdager mellom klokken 08.00 og 16.00.

Fordeler med BN Bank MasterCard

Som nevnt tidligere kommer BN Bank MasterCard med innebygget reise- og avbestillingsforsikring, som betyr at du og din familie er dekket dersom dere blir rammet av uforutsette hendelser i eller omkring reisen. Forsikringen gjelder også for inntil tre andre medreisende. Du og dine medreisende må være medlem av norsk Folketrygd, ha bostedsadresse i Norge, samt være registrert i Folkeregisteret. Vær oppmerksom på at minst halve reisen må være betalt med kredittkortet for at forsikringen skal tre i kraft. Forsikringen gjelder over hele verden, men du vil kun få dekket rettshjelp ved reiser utenfor Norden. Den gjelder ikke dersom reisen krever ekstra og spesiell utrustning for å gjennomføre.

BN Bank MasterCard dekker også egenandelsforsikring på leiebil for inntil 12.000 kroner. Du får samme PIN-kode på ditt kredittkort som på ditt bankkort i BN Bank, i tillegg til en månedlig faktura hvor du kan sjekke at alle beløp stemmer før du betaler.

Kriterier for å søke om kredittkort fra BN Bank

For å få innvilget søknaden må du være minimum 18 år, ha norsk fødselsnummer og bostedsadresse i Norge. Du må også ha en minimumsinntekt på 120.000 kroner årlig de siste to årene, og ingen betalingsanmerkninger. Leverandøren stiller disse kravene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale beløpet du har i kreditt. Hvorvidt du vil få søknaden innvilget avhenger blant annet på din kredittscore, samt hvorvidt du møter kravene satt av leverandøren. Kredittscoring er en metode som benytter statistikk og baserer seg på søknadsdata, data fra kredittbyrå og din betalingshistorikk.

Reklamasjon

Når du handler med kredittkort har du ifølge Finansavtaleloven §54b gunstige reklamasjonsrettigheter. Loven gir deg rett til å fremme pengekrav mot kredittyter dersom varen eller tjenesten du kjøper med kortet har en mangel, og selger ikke ivaretar sine forpliktelser. For å få pengene refundert fra kredittyter må du ha forsøkt å løse saken hos selger først. Dersom du velger å reklamere, skal dette fremsettes skriftlig på bankens klageskjema.

Avtalevilkår

Som kunde i BN Bank har du både rettigheter og ansvarligheter. Alle avtalevilkårene finner du hos BN Bank.

Angrerett

Som kunde har du rett til å gå fra kredittkortavtalen dersom du gir beskjed til kortutsteder innen 14 dager fra kredittavtalen ble inngått. Som kortholder er du derimot pliktig til å tilbakebetale kredittbeløpet med renter og gebyrer som er påløpt fra du utnyttet kredittmuligheten, til kredittbeløpet ble tilbakebetalt, innen 30 kalenderdager etter at meldingen ble sendt.

For å sammenligne kredittkort fra BN Bank med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?