Hvordan virker dette?

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo
Spar tid og penger

Finn det beste kredittkortet

Vi er opptatt av at du skal spare tid og penger. Vårt kundeløfte betyr at du vil få de laveste prisene tilgjengelig på markedet.

Sammenlign kredittkort og spar penger

Dersom du er en fast kunde på enten en dagligvarebutikk, nettbutikk, klesbutikk, restaurant eller en byggevareforretning, bør du sjekke ut om du kan få bonuspoeng hver gang du handler med et spesifikt kredittkort. Med bonuspoeng får du rabatt neste gang du handler – og du kan spare mye penger.
Kredittkort med bonus gir deg mulighet til å opptjene bonuspoeng for hvert kjøp du gjør i den spesifikke butikken. Eksempelvis gir Komplett Bank sitt kredittkort 6% bonus på alle kjøp på Komplett.no og Blush.no, som du kan bruke til å redusere prisen neste gang du handler. I tillegg får du 2% bonus på all annen handel du gjør på nettet, og 1% bonus på øvrige varekjøp.

Andre eksempler er Coop MasterCard som gir deg 2% bonus på alle kjøp i Coop-butikker som du siden vil få tilbake i kontanter, og OBOS MasterCard som gir deg 4% bonus på alle varer innen bygg, interiør, hus og hjem.
For å spare mest mulig penger, må du første finne ut av hvilket kredittkort med bonus som er relevant for deg. Om du handler mye på Coop-butikker er kanskje Coop MasterCard det beste, men om det er Kiwi du vanligvis handler på er Trumf-kortet et bedre valg. Kjøper du vanligvis elektronikk og media over nettet, er kanskje Komplett Bank MasterCard veien å gå.

Når du gjennomfører et kjøp med ditt kredittkort på et kjøp som kvalifiserer til bonus, vil bonusen automatisk registreres på din konto. Vanligvis har den enkelte leverandør en «Min Side» hvor du kan logge inn og sjekke hvor mye bonus du har opptjent. Enkelte bonusprogram lar deg også konvertere bonusen til kontanter om du ønsker.

Bruk vår sammenligningstjeneste for å lære mer om hvordan hvert enkelt kredittkort lar deg opptjene og bruke bonus.

Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

Priser innhentet siste 24 timer

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.