Hvordan virker dette?

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo
Spar tid og penger

Finn det beste kredittkortet

Vi er opptatt av at du skal spare tid og penger. Vårt kundeløfte betyr at du vil få de laveste prisene tilgjengelig på markedet.

Sammenlign kredittkort og spar penger

Et kredittkort med cashback gir deg penger tilbake på dine kjøp, enten det er dagligvarer, reiser, drivstoff, klær og sko, interiør eller elektronikk. Cashback gis som en prosentandel av kjøpet, vanligvis 2-5%. Alt du trenger å gjøre er å bruke kredittkortet til å gjennomføre handelen.
Før du søker om et kredittkort med cashback, må du ta stilling til hvor du oftest handler. Noen kredittkort gir deg cashback på utvalgte bransjer og butikker, som for eksempel OBOS MasterCard som gir cashback på 4% cashback på alle byggevarer, hus og hjem, eller 365Privat som gir deg 3,65% cashback på drivstoff, klær og sko. Andre kredittkort gir deg cashback på alle kjøp, men da gjerne en lavere cashback-andel, eksempelvis Shell MasterCard som gir deg 1% på alle kjøp i hele verden.

Er det fleksibilitet du er ute etter, kan kanskje yA Kredittkort være noe for deg. Med dette kredittkortet kan du selv velge hva du vil ha cashback på fra måned til måned: netthandel, reise, dagligvare eller alle kjøp.

Fyll inn informasjon om dine behov og vi viser deg dine alternativer. Så er det bare å velge det kredittkortet som passer deg best.
Rent praktisk får du cashback ved at din kredittkortfaktura automatisk reduseres i henhold til cashback-andelen. Handler du eksempelvis for 6.000 kroner en måned, og du bruker et kort som gir deg 5% cashback, vil din faktura bare være på 5.700 kroner. Dermed sparte du 300 kroner den måneden ved å benytte kredittkortet!

Bruk vår sammenligningstjeneste og finn kortet som gjør at du får mest mulig penger tilbake på dine kjøp og sparer penger.

Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

Priser innhentet siste 24 timer

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.