LEVERANDØRDETALJER

Cresco

Kredittkort fra Cresco

Hos Cresco kan du få fire ulike kredittkort tilknyttet både Visa og MasterCard. Dette inkluderer kredittkortene Cresco Access, Cresco Car Premium, Cresco Gold og Cresco Unique. Kredittkortene kan brukes på 25 millioner brukersteder over hele verden, og hvert kort inkluderer ulike fordeler, som Cresco Car Premium med drivstoffrabatt. Dermed har du mulighet til å finne det perfekte kortet for nettopp deg.

Kriterier for å søke om kredittkort fra Cresco

For å søke om kredittkortene fra Cresco må du være minst 18 år gammel. Det kreves videre at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. Du må ha en fast inntekt, samt ha bodd i Norge de tre siste årene. En fast inntekt vil i mange tilfeller indikere at du har midler til å betale tilbake ditt lånebeløp innen fristen.

Cresco Car Premium

Cresco Car Premium blir omtalt som “bilkortet”, og det er ikke uten grunn. Kortet gir deg nemlig 3% drivstoffrabatt uansett hvor du fyller, og hele 6% drivstoffrabatt de første 2 månedene. Rabatten gjelder også for alt annet du kjøper på bensinstasjoner. Cresco Car Premium gir deg også spesialtilbud på bilrelaterte produkter og 12% rabatt på dekkhotell, samt rabatter på EU-kontroll av bilen din. Når du bruker kortet andre steder enn på drivstoff, får du 1% rabatt på alt du handler. Kortet tilbyr inntil 45 rentefrie dager og opptil 75.000 kroner i kredittgrense.

Cresco Access

Cresco Access blir omtalt som “handlekortet”, fordi det kan gi deg inntil ni måneders rentefri betalingsutsettelse og friheten til å delbetale det du handler i mindre beløp. Kortet har samme maksimale kredittgrense som Cresco Car Premium og Cresco Unique på 75.000 kroner. Kortet inkluderer ingen bonus eller cashback, men koster heller ingenting i årsavgift, og har verken etableringsgebyr eller varekjøpsgebyr. Kortet har imidlertid en effektiv rente som er noe høyere enn normalen.

Cresco Gold

Cresco Gold omtales som “reisekortet”, fordi det kommer med reisefordeler som kan gi deg en tryggere ferie. Med Cresco Gold får du gratis reise- og avbestillingsforsikring for inntil flere i reisefølget. Vær oppmerksom på at reise- og avbestillingsforsikring kun gjelder hvis halve reisen er betalt med kortet. Kredittkortet sikrer deg også mot ubehagelige ekstrautgifter i forbindelse med leiebil, da du er dekket med egenandelsforsikringen for leiebil som er inkludert i kortet. Du får også opptil 150.000 kroner i kredittgrense og inntil 45 dagers rentefri kreditt. Med et Cresco Gold får du også eksklusiv tilgang på Fordelsbutikken, samt gode rabatter på opplevelsesreiser og hotellopphold.

Cresco Unique

Cresco Unique er det fjerde og siste kredittkortet i Cresco-serien. Cresco Unique kalles “medlemskortet”, rett og slett fordi det er tilgjengelig kun for organisasjonsmedlemmer i samarbeidende forbund. Kortet gir deg opptil 75.000 kroner i maksimal kredittgrense og inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Cresco Unique gir deg den laveste effektive renten i Cresco-familien. Ved å ha en medlemskonto som inkluderer MasterCard, påløper det en årsavgift på 250 kroner. Kortet har ellers lave kostnader ved bruk, og det er ingen gebyrer ved bruk av kortet i Norge eller i utlandet.

Økt kredittramme

Dersom du ikke har fått innvilget maksimal kredittramme, kan du søke om dette på nytt. For å få innvilget søknad om økt kredittramme er det en fordel hvis du blant annet har fått en lønnsøkning.. I tillegg vil det tale i din favør hvis du kan vise til god betalingshistorikk, samt ingen betalingsanmerkninger.

Hvordan søke om kredittkort fra Cresco

Du kan søke om kredittkort fra Cresco på leverandøren sine nettsider, med eller uten BankID. Dersom du ikke har BankID tilgjengelig, kan du velge å signere søknaden elektronisk senere, og får da en lenke sendt til din e-post. Søknadsprosessen er rask og enkel. Cresco gjennomfører en kredittvurdering av deg for å vurdere din kredittscore og bestemme om du kan få søknaden innvilget. Hvorvidt du møter kravene, samt din inntekt og kredittscore vil bli tatt i betraktning. Dersom søknaden din innvilges, blir kredittkortet sendt til den postadressen du har oppgitt i søknaden.

Betalingsforsikring

Hvis det uforutsette skjer vil betalingsforsikring hjelpe deg med å betale fakturaene. Betalingsforsikringen gjelder ved langvarig sykemelding, arbeidsledighet, permitteringer, kritisk sykdom og tap av liv. Den koster 0.7% av utestående saldo ved varsling og dekker 7% av månedlige avdrag og renter av utestående saldo inntil et år.

For å sammenligne kredittkort fra Cresco med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?