LEVERANDØRDETALJER

Eika Gruppen

Kredittkort fra Eika

Eika tilbyr ulike kredittkort tilpasset ulike behov. Kredittkortene gir deg full oversikt, økonomisk fleksibilitet og handlefrihet. Du kan velge mellom ungdomskortet ViVo, eller kortene Gold og Business. Når du betaler med et Eika kredittkort står du tryggere når du handler på nett eller er på reise. Alle kortene inkluderer fordelsprogrammet Eika Fordel, som gir deg tilgang på en rekke tilbud og rabatter i butikk og på nett. Et kredittkort fra Eika er gratis å anskaffe, og har ingen gebyr på varekjøp. Kortene gir også mulighet for kontaktløs betaling, slik at du raskt og enkelt kan kjøpe en vare uten å eksponere din PIN-kode. Vær oppmerksom på at kontaktløs betaling uten å taste in PIN-kode bare virker på kjøp under 200 kroner. Både ViVo, Gold og Business inkluderer reise- og avbestillingsforsikring. Vær oppmerksom på at reise- og avbestillingsforsikringen bare gjelder hvis minimum halve reisen er betalt med kortet. Eika utsteder også kredittkortene Two Cards og NAF Xtra

Kredittramme

Kortene utstedt av Eika har forskjellige kredittgrenser. Eika Gold, Two Cards og Eika Business har en maksimum kredittgrense på 80.000 kroner, mens NAF Xtra og Eika ViVo har henholdsvis 75.000 kroner og 50.000 kroner i kredittgrense. Du kan søke om å få endret kredittgrensen i nettbanken eller ved å kontakte banken direkte. Hvis søknaden godkjennes vil grensen bli endret umiddelbart. Du kan velge mellom forfallsdatoene 5., 15. og 25. og du endrer til den du vil ha ved å sende e-post til Eika.

Fordeler

Alle kredittkortene utstedt av Eika har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Du får tilgang til nettbank og app slik at du alltid har oversikt over transaksjoner, saldo, disponibel kreditt og hva kortet er blitt brukt til. Med et kredittkort fra Eika får du gratis eFaktura-løsning slik at betalingen av den månedlige fakturaen skjer raskt og enkelt. Både Eika ViVo, Eika Gold og Eika Business inkluderer også ID-tyveriforsikring dersom kortet har vært i bruk de siste 45 dagene eller har utestående rentebærende kreditt. Med ID-tyveriforsikring er du dekket dersom du skulle bli utsatt for svindel i forbindelse med kjøp eller uttak. Du får også tilgang til Eika Bonus, som gir deg 10-15% bonus på utvalgte steder som TGI Fridays (10% bonus), Moods of Norway (15% bonus) og Birk Sport (15% bonus). Denne bonusen gjelder ikke i nettbutikk. I tillegg får du blant markedets beste tilbud på hoteller, og alltid 10% rabatt på leiebil hos de mest kjente bilutleierne over hele verden.

Hva skiller kortene?

Eika har stort sett de samme fordelene og vilkårene for sine kredittkort, men det finnes likevel noen faktorer som skiller de tre kredittkortene fra hverandre. Blant annet er Eika ViVo ment for unge mellom 18 og 28 år. På den andre siden er Eika Business ment å være et kredittkort for deg som vil skille mellom jobbrelaterte utlegg og private utlegg. Du kan også søke om et Eika Business kredittkort med bedriftsansvar. Her vil bedriften stå som kontoeier, samt være ansvarlig for bruk og utestående saldo. Dette forutsetter at bedriften er kunde i banken.

Two Cards

Med Two Cards får du også tilgang til Eika Bonus og reise- og avbestillingsforsikring dersom halve reisen er betalt med kortet. Kortet gir deg også adgang til over 850 VIP-lounger i verden med Priority Pass (inngangsavgift 22 euro). I tillegg får du ID-tyveriforsikring som dekker juridisk bistand inntil 50.000 kroner dersom du blir utsatt for ID-tyveri.

NAF Xtra

Med NAF Xtra får du 50 øre rabatt per liter drivstoff på alle Circle K- og Best-stasjoner. Dette kortet inneholder også reise- og avbestillingsforsikring dersom halve reisen er betalt med kortet. Du får også medlemsfordeler gjennom NAF, som rabatt på EU-kontroll og leiebil med mer.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å si opp din avtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 kalenderdager etter meldingen ble sendt, til å tilbakebetale kredittbeløpet og betale nominelle renter som er påløpt fra kortet ble tatt i bruk til kredittbeløpet blir tilbakebetalt. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale kreditten du skylder. Dette er også en form for “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Eika med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?