Meny
Ring
Ring 22 95 22 95 Man-Fre 9:00-17:00

Reiser du ofte? Da kredittkort med flybonus spare deg for tusenvis av kroner.Leter du etter de beste kredittkortene i Norge med flybonus? Med Samlino.no kan du sammenligne kredittkort som gir deg flybonus hver gang du handler, som du senere kan bruke til å kjøpe nye flyreiser. I tillegg kan du få goder som loungetilgang og reiseforsikring inkludert i kortet!

Sammenlign kredittkort og spar penger

Flybonus er bonuspoeng du får hos flyselskaper som en del av deres lojalitetsprogram. På denne måten kan du oppsamle bonuspoeng og fly gratis med hjelp av poengene. Mange flyselskap har egne kredittkort som lar deg opptjene ekstra flybonus når du bruker kortet. Hvis du er en hyppig reisende og bruker kredittkortet til å bestille flybilletter og overnattinger på regelmessig basis, kan du tjene mer flybonus raskere og benytte disse bonuspoengene til å kjøpe nye flybilletter, og hos noen flyselskaper bruke flybonusen til å oppgradere billetten, bestille leiebil eller booke hotellrom.

Enkelte vanlige kredittkort lar deg konvertere dine bonuspoeng til flybonus. Eksempelvis Trumf-kortet, som gir deg bonus på utvalgte dagligvarebutikker, lar deg konvertere Trumf-bonusen til SAS Eurobonus-poeng. Med American Express-kortene tjener du Membership Reward-poeng hver gang du bruker kortet, som siden kan konverteres til SAS Eurobonus-poeng.
Takket være elektronisk identifikasjon har søknadsprosessen blitt mye enklere enn det den var. I Norge lar de fleste aktører deg søke om kredittkort på nett gjennom å signere med BankID. Du vil få et søknadsskjema hvor du fyller inn informasjon om deg selv og din økonomi som sendes videre til kortutsteder til vurdering.
Hver gang du gjør en transaksjon med et kredittkort med flybonus, vil du samle et visst antall bonuspoeng basert på beløpet du handler for. Eksempelvis med Norwegian-kortet får du 20 CashPoints for hver hundrelapp du bruker på kortet ditt når du bestiller Flex-billetter, som senere kan brukes til å kjøpe nye Norwegian-billetter. På den måten sparer du penger.

Mange kredittkort med flybonus har også velkomstgaver hvor du får bonuspoeng når du bestiller kortet. Eksempelvis kan du få 3.000 SAS EuroBonus Ekstrapoeng når du bestiller SAS Eurobonus World Mastercard. Med denne velkomstgaven er du allerede halvveis til en gratis innenlandsreise.

Bruk vår sammenligningstjeneste for å lære mer om hvordan hvert enkelt kredittkort lar deg opptjene og bruke flybonus.
Ja, det kan være andre fordeler inkludert. Noen kredittkort med flybonus tilbyr reise- og avbestillingsforsikring dersom minst halve reisen er betalt med kortet. Dette er en fordel som egner seg bra sammen med flybonus, da du samler opp flybonus og får reise- og avbestillingsforsikring samtidig når du betaler for reisen. Et utvalg kredittkort gir deg også Concierge Service som hjelper deg å skaffe billetter til forskjellige begivenheter og arrangementer over hele verden, samt flybilletter og hotellrom. Noen kredittkort gir deg også spesielle tilbud, rabatter og tilleggsforsikringer.
Det er ikke alle kredittkort med flybonus som tilbyr tilleggsforsikringer, da dette kommer an på kortutsteder. Dersom kredittkortet tilbyr ulike forsikringer vil det som regel koste et månedlig eller årlig gebyr. Hvis kredittkortet tilbyr tilleggsforsikringer er det ofte et utvalg av disse:
  • Betalingsforsikring
  • Denne forsikringen beskytter deg hvis uforutsette hendelser skulle hindre deg fra å betale ned kredittkortgjelden din
  • Egenandelsforsikring leiebil
  • Med denne forsikringen blir du dekket om leiebilen din blir skadet eller stjålet
  • ID-tyveriforsikring
  • Denne forsikringen bistår deg dersom noen bruker din identitet til å åpne bankkonto, søke om lån eller lignende tjenester i ditt navn
For å søke om kredittkort med flybonus må du oppfylle visse minimumskrav. Kravene kan variere basert på kortutsteder, men generelt kreves det at du:
  • Er minimum 18 år
  • Har en liknet inntekt i Norge de siste 3 årene
  • Ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot deg
Valutapåslag er ekstra tilleggskostnader det koster å ta ut penger eller bruke enten kredittkort eller debetkort i utlandet. Grunnen til at kortutsteder tar dette gebyret er for å dekke valutarisiko, avgifter til Visa og andre kostnader bankene har ved kortbruk i utlandet.

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.