LEVERANDØRDETALJER

Handelsbanken

Kredittkort fra Handelsbanken

Handelsbanken tilbyr kredittkortene Handelsbanken Gold og Handelsbanken Platinum. Disse kortene passer for deg som reiser mye, og er opptatt av å ha en god reise- og avbestillingsforsikring. Vær oppmerksom på at reise- og avbestillingsforsikringen kun gjelder dersom minimum halve reisen er betalt med kortet. Gold og Platinum gir deg fordeler før, under og etter reisen.

Handelsbanken Gold MasterCard

Handelsbanken Gold MasterCard har ingen satt kredittramme. Kredittgrensen settes individuelt og baseres på en kredittvurdering gjort av deg som kunde. Ved kjøp med kredittkortet får du 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet har en årsavgift på 250 kroner.

Dette får du med Handelsbanken Gold MasterCard

Handelsbanken Gold MasterCard inkluderer reise- og avbestillingsforsikring. Forsikringen omfatter avbestillingsforsikring, reiseforsikring, egenandelsforsikring, og “Trygg Lommebok”. “Trygg Lommebok” dekker ID tyveri, tap og tyveri av nøkler, tap og tyveri av ID-papirer, og ran i forbindelse med uttak i minibank. Forsikringen gjelder 24 timer i døgnet, uavhengig om du er på reise eller hjemme. Reise- og avbestillingsforsikringen er gyldig i hele verden. Med kredittkortet Handelsbanken Gold får du også redusert egenandel ved uhell på leiebil.

Kriterier for å få Handelsbanken Gold

For å søke om Handelsbanken Gold må du være minimum 18 år og ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger. Du må også ha et kundeforhold med banken. For å opprette kundeforhold må du møte kunderådgiver i filial.

Dette får du med Handelsbanken Platinum

Handelsbanken Platinum har en ubegrenset kredittramme, og inkluderer 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kortet har en årsavgift på 1.500 kr. Handelsbanken Platinum er Handelsbankens mest eksklusive kredittkort og inkluderer fordeler som Concierge Service. Med Concierge Service får du den hjelpen du trenger, uansett hvor i verden du befinner deg. Du får også tilgang til OSL Lounge på Gardermoen flyplass og North Sea Lounge på Stavanger Lufthavn til en redusert pris. Med kortet får du Priority Pass som gir deg gratis adgang til mer enn 900 VIP-lounger på flyplasser verden over.

Kredittkortet gir deg rabatt på Flight Park Gardermoen. Flight Park tilbyr deg trygg og behagelig parkering på Gardermoen, 24 timer i døgnet. Du leverer bilen foran avgangshallen, og får den levert, ferdig oppvarmet utenfor ankomsthallen når du returnerer i Oslo. For å få denne rabatten må du skrive Handelsbanken Platinum og de seks første sifrene på ditt Handelsbanken Platinum-kort i kommentarfeltet på bestillingssiden til parkeringstjenesten. Rabatten vil da fremkomme automatisk.

Som medlem i Handelsbanken Platinum tilbys du gratis medlemskap i Hertz Gold Plus Reward. Medlemskapet gir en rekke fordeler når du skal leie bil, som en egen Gold-skranke, reduserte priser over hele verden, gratis tilleggssjåfør, samt nyheter, eksklusive tilbud og konkurranser. Du får automatisk rabatt ved bestilling når du er logget inn som Gold-medlem.

Med reise- og avbestillingsforsikringen som er inkludert i kortet får du reiseforsikring for deg og inntil 3 medpassasjerer. Forsikringen omfatter de samme tilbudene som for Handelsbanken Gold MasterCard.

Reise- og avbestillingsforsikringen er gyldig i hele verden. Dersom bagasjen er tapt eller forsinket kan du umiddelbart handle for inntil 10.000 kroner. Avbestillingsforsikringen dekker inntil 50.000 kr per person, eller 75.000 kr per familie. Forsikringen gir også reduksjon i egenandel ved leie av bil.

Kriterier for å få Handelsbanken Platinum

For å søke om Handelsbanken Platinum må du være fylt 18 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Leverandøren setter disse kravene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale beløpet du har i kreditt. Du må også ha et kundeforhold med banken. For å opprette kundeforhold må du møte kunderådgiver i filial.

Reklamasjon

Ved bruk av Visa eller MasterCard har du gunstige reklamasjonsrettigheter. Du får blant annet reklamasjon dersom du blir dobbeltbelastet, blir belastet for feil beløp, for ukjente korttransaksjoner, ikke mottar varen du har bestilt, eller dersom et brukersted går konkurs. Ønsker du å reklamere, må du fylle ut en blankett som du finner på Handelsbankens nettside, og sende den inn til din lokale bank.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å si opp din avtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 kalenderdager etter meldingen ble sendt, til å tilbakebetale beløpet du skylder. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale kreditten du skylder. Dette er også en form for “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Handelsbanken med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?