LEVERANDØRDETALJER

Helgeland Sparebank

Kredittkort fra Helgeland Sparebank

Fra Helgeland Sparebank kan du få kredittkortene Helgeland Gull og Visa Gold. To kort med ulike vilkår og fordeler, men begge kortene inkluderer reise- og avbestillingsforsikring så lenge minst halvparten av reisen er betalt med kredittkortet.

Helgeland Gull

Dette kredittkortet har ingen årsavgift eller varekjøpsgebyrer, verken i innland eller utland. I tillegg byr kortet på 45 rentefrie dager. Det har en maksimal kredittgrense på kr 100.000. Kriterier man må oppfylle for å få innvilget en søknad om kortet er at man må være fylt 18 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Det stillings ingen krav til inntekt. Kortet har en døgnåpen sperretjeneste på +47 75 12 86 69, i tilfelle noe skulle skje.

Visa Gold

Visa Gold fra Helgeland Sparebank har en årsavgift på kr 500. I tillegg har det et varekjøpsgebyr på kr 2,50 ved samtlige transaksjoner, både i inn- og utland. Med kortet kan du få en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager. Den maksimal kredittgrensen er på kr 50.000. For å få kortet må man være fylt 18 år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot seg. Kortet inkluderer tilleggstjenester som identitetstyveri-forsikring og nødkontanter.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b kan du si opp din avtale med leverandøren innen to uker fra dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 kalenderdager etter meldingen ble sendt til å betale tilbake kredittbeløpet og eventuelle renter som har påløpt fra kortet ble tatt i bruk. tillegg kan du også når som helst si opp kredittkortavtalen din og betale tilbake kreditten du skylder.

For å sammenligne kredittkort fra Helgeland Sparebank med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?