LEVERANDØRER KREDITTKORT

De største leverandørene i Norge

Vi sammenligner titalls leverandører av kredittkort for å gi deg de beste tilbudene - slik at du sparer tid og penger.

Sammenlign kredittkort og spar penger

Et kredittkort er mer enn bare et statussymbol. Enten du shopper på kjøpesenteret, handler på Internett eller er på ferie i Europa, er det behagelig å sveipe kortet ditt og betale for kjøpene senere. Det er ikke bare bra for din egen likviditet; du kan spare tusenvis i året med fordelene du får når du bruker kredittkort, enten det er på flyreiser, netthandel, restauranter eller når du fyller drivstoff.

Å velge riktig kort er viktig, men hvem har vel tid til å innhente utallige tilbud fra en lang liste med banker? Det er her vi kommer inn. Vårt sammenligningsverktøy hjelper deg å få oversikt slik at du enkelt kan finne kredittkortet med den perfekte kombinasjonen av lave gebyrer, rimelige renter, gode forsikringsordninger og unike rabatter.
Samlino.no tar ditt økonomiske velvære svært alvorlig. Vi vet at det finnes et produkt der ute for hver nisje, enten det dreier seg om flybonus eller cashback. Feil kort kan være ødeleggende for din økonomiske situasjon og kan koste deg tusenvis av kroner. Det er vår jobb å matche deg med et kredittkort som passer dine behov.

Tid er penger, og vi kan spare deg timer med surfing på nettet hvor du innhenter og gjennomgår produktinformasjon. Fortell oss hva du er ute etter og vi gir deg raskt oversikt over hvilke produkter som er aktuelle for deg og dine behov. Vi forteller deg fordelene og ulempene med produktet, slik at du kan ta et informert valg. Alle produktene kommer fra seriøse aktører i Norge og informasjonen på våre sider oppdateres kontinuerlig.
Å søke om banktjenester i Norge er en ganske enkel prosess, og kredittkort er ikke noe unntak. I Norge har vi kommet langt med elektronisk identifikasjon, så de fleste aktører lar deg søke om kreditt på nett gjennom å signere med BankID.

For å søke må du oppfylle visse minimumskrav. Kravene kan variere fra en leverandør til en annen, men generelt kreves det at du:
 • er minimum 18 år
 • har en lignet inntekt i Norge de siste 3 årene
 • har kontroll på egen økonomi

 • Tolkningen av siste punktet varierer fra leverandør til leverandør. Noen krever at du ikke har betalingsanmerkninger i det hele tatt, mens andre godtar dette så lenge du ikke har åpne inkassosaker. Dette vil leverandøren få informasjon om når de gjør en kredittsjekk. Videre varierer det hva de ulike bankene krever av inntekt.

  Bruk vår sammenligningstjeneste nå for å finne ut hvilke kredittkort du kan få! Det er helt gratis og tar under ett minutt.

  Sammenlign nå

  Forbrukslån

  Finn det billigste forbrukslånet
  som gir deg mest fleksibilitet

  Sammenlign nå

  Du får svar i løpet av få timer

  Kredittkort

  Få cashback, flybonus og andre
  fordeler med det rette kredittkortet

  Sammenlign nå

  Tar under 1 minutt

  Seek answers
  Ofte stilte spørsmål
  Har du spørsmål? Se våre ofte stilte spørsmål.
  Gratis sparetips
  Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.
  Read our faqs
  Trenger du hjelp?
  Sitter du fast eller trenger veiledning? Bruk kontaktskjemaet så skal vi hjelpe deg.