LEVERANDØRDETALJER

OBOS Banken

Om kredittkortet

OBOS Kredittkort er et kort ment for OBOS-medlemmer. Du må dermed være både medlem og kunde i OBOS-banken for å eie kortet. Dersom du ikke allerede er kunde, er det både kostnadsfritt og enkelt å registrere seg i banken. Kortet kommer uten årsgebyr og tar heller ingen gebyr ved varekjøp. Betaler du over halvparten av flybilletter med OBOS-kredittkort, er du forsikret med kortets inkluderte reise- og avbestillingsforsikring. Kredittkortet gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som betyr at det ikke påløper renter dersom du betaler inn hele fakturabeløpet ved forfall. Vær forøvrig oppmerksom på at renter beregnes fra første dag ved kontantuttak og overføring eller betaling til annen konto.

Fordeler

Med OBOS Kredittkort i lommeboken har du bevis på ditt medlemskap lett tilgjengelig. Kortet kan brukes i flere sammenhenger hvor det er behov for å vise frem medlemskortet sitt, eksempelvis i ulike tilfeller der man får medlemsrabatter. Kredittkortet muliggjør blant annet en fritid spekket av kulturopplevelser til en bedre pris.

Som OBOS-medlem får man allerede inntil 25 prosent rabatt på en rekke kulturopplevelser i hele Norge. Har man i tillegg bankens kredittkort, kan man få tilbakebetalt 10 prosent av summen man betaler for billetter på blant annet ticketmaster.no eller billettportalen.no. Med andre ord kan man spare penger på tusenvis av ulike arrangementer som konserter, musikaler, show, festivaler, fotballkamper, håndballkamper, ski, hockey og lignende. I løpet av et år kan man få tilbakebetalt rabatter på inntil 2500 kr og pengene kommer inn på kredittkortkontoen din når betalingen er registrert.

OBOS Kredittkort inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring så lenge du betaler over 50% av reisens kostnader til transport og/eller overnatting. Dette gjelder for reiser som starter og slutter i Norge og som varer inntil 90 dager per reise.

Vær oppmerksom på følgende

Tidligere hadde OBOS en samarbeidsavtale med Eika Gruppen om utstedelse av kredittkort. Denne avtalen er nå avsluttet. Rabattavtalene som var inkludert i tidligere OBOS Mastercard videreføres ikke i nytt OBOS Kredittkort. Fordelene er nå erstattet av de nye fordelene innen kultur. Dersom du har hatt OBOS MasterCard utstedt av Eika og ikke sier opp avtalen her, vil det sendes ut et nytt kredittkort uten OBOS-fordeler.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?