LEVERANDØRDETALJER

Pareto Bank

Kredittkort fra Pareto Bank

Pareto Bank tilbyr kredittkortet Pareto Bank Platinum MasterCard. Dette kredittkortet passer for deg som ønsker høy kredittgrense og ekstra god kundeservice fra banken, men ikke er opptatt av andre fordeler som bonus og cashback.

Pareto Bank Platinum MasterCard

Dette kredittkortet utstedes av EnterCard, som er Norges største bankuavhengige kredittkortutsteder. Kortet er tilknyttet MasterCard-systemet og tilbyr sikker netthandel med MasterCard SecureCode. Kortet har ingen satt kredittgrense, og det er derfor mulig å oppnå en nokså høy kredittgrense med dette kortet. Banken setter kredittgrensen individuelt, avhengig av din finansielle situasjon. De ser da på dine inntekter, betalingshistorikk og nåværende gjeld.

Med kortet får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dersom du har utestående kreditt må du hver måned innbetale 3% av dette beløpet, eller minimum 100 kroner. Men husk at dersom du har mulighet, er det lurest å betale hele beløpet innen forfallsdato. Kredittkortet fungerer da mer eller mindre som et gratis lån, og du får på denne måten maksimalt utbytte av kortets fordeler. Kortet har ingen etableringsgebyr eller årsavgift og det koster ingenting å skaffe seg et tilleggskort eller erstatningskort.

Dette får du med Pareto Bank Platinum MasterCard

Dette kredittkortet inkluderer Concierge Service som hjelper deg å booke flyreiser og hotell, samt skaffe billetter til arrangementer over hele verden. Du får også inkludert reise- og avbestillingsforsikring dersom minst halve reisen er betalt med kortet. Forsikringen dekker også din familie når de er på reise sammen med deg. Dersom du har Visa debetkort fra Pareto Bank vil du få samme PIN-kode på ditt kredittkort som du har på dette kortet.

MasterCard SecureCode

Med MasterCard SecureCode kan du trygt handle på nettet med Pareto Bank Platinum MasterCard. Når du bruker kortet på nett vil du før betalingen blir godkjent måtte skrive inn din egendefinerte sikkerhetskode. Til tross for den ekstra sikkerheten som MasterCard SecureCode gir, er det fortsatt lurt å sperre kortet dersom du mister det. Hvis du trenger å sperre kortet ditt må du ringe Pareto Banks sperretjeneste på telefon (+47) 24 02 81 81. Denne tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet alle dager.

Kriterier

For å kunne søke om kredittkortet må du ha et innskudd på minimum 500.000 kroner og/eller lån i banken. Du må være fylt 18 år for å få søke om kortet. Det kreves videre at du er fri for betalingsanmerkninger, og ikke har noen inkassosaker mot deg. Dette er fordi banken ønsker å forsikre seg at du er en god tilbakebetaler. Hvis du ønsker fakturaen i posten vil dette koste 45 kroner i papirfakturagebyr. Derimot er det kostnadsfritt å motta eFaktura. Vær oppmerksom på at du selv må bestille eFaktura i egen nettbank. Dersom du ikke betaler fakturaen innen forfallsdato påløper det en purregebyr på 65 kroner. I tillegg vil det påløpe overtrekksgebyr på 125 kroner hvis kredittgrensen du ble innvilget overskrides.

Avtalevilkår

Som kunde har du rettigheter og ansvarligheter. Blant annet må du melde fra ved eventuelle endringer av e-postadresse, telefonnummer og andre relevante kontaktdata. På din side har du retten til å reservere deg mot at dine kundeopplysninger benyttes i markedsføring. Dette må gjøres skriftlig. Resten av avtalevilkårene finner du på Pareto Bank sine nettsider.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å si opp din avtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen kortet ble mottatt og/eller kreditt ble tilgjengelig. Dersom kortet eller kreditten allerede er benyttet, må du betale tilbake det du skylder banken, så langt det er mulig. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale kreditten du skylder. Dette er også en form for “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Pareto Bank med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?