Hvordan virker dette?

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo
Spar tid og penger

Finn det beste kredittkortet

Vi er opptatt av at du skal spare tid og penger. Vårt kundeløfte betyr at du vil få de laveste prisene tilgjengelig på markedet.

Sammenlign kredittkort og spar penger

Med veldig mange kredittkort får du gratis reiseforsikring dersom du betaler minst 50 % av reisen med kortet. Da slipper du å ha en egen reiseforsikring, og det sparer du penger på. Forsikringene som er inkludert i kortet dekker typisk tilfeller hvor du blir syk på reise og må til legen eller på sykehuset, om du må avbestille reisen på grunn av uforutsette hendelser, eller om bagasjen din er forsinket til ankomst og du må kjøpe nye klær og toalettartikler for en dag.

Å velge riktig kort er viktig, men hvem har vel tid til å innhente utallige tilbud fra en lang liste med banker? Det er her vi kommer inn. Vårt sammenligningsverktøy hjelper deg å få oversikt slik at du enkelt kan finne kredittkortet med den perfekte kombinasjonen av lave gebyrer, rimelige renter, gode forsikringsordninger og unike rabatter. Vi gir deg enkelt oversikt over hvilke forsikringer kortet inkluderer, når du er dekket og inntil hvilket beløp.
Samlino.no tar ditt økonomiske velvære svært alvorlig. Vi vet at det finnes et produkt der ute for hver nisje, enten det dreier seg om flybonus eller cashback. Feil kort kan være ødeleggende for din økonomiske situasjon og kan koste deg tusenvis av kroner. Det er vår jobb å matche deg med et kredittkort som passer dine behov.

Tid er penger, og vi kan spare deg timer med surfing på nettet hvor du innhenter og gjennomgår produktinformasjon. Fortell oss hva du er ute etter og vi gir deg raskt oversikt over hvilke produkter som er aktuelle for deg og dine behov. Vi forteller deg fordelene og ulempene med produktet, slik at du kan ta et informert valg. Alle produktene kommer fra seriøse aktører i Norge og informasjonen på våre sider oppdateres kontinuerlig.
Å søke om banktjenester i Norge er en ganske enkel prosess, og kredittkort er ikke noe unntak. I Norge har vi kommet langt med elektronisk identifikasjon, så de fleste aktører lar deg søke om kreditt på nett gjennom å signere med BankID.

For å søke må du oppfylle visse minimumskrav. Kravene kan variere fra en leverandør til en annen, men generelt kreves det at du:
 • er minimum 18 år
 • har en lignet inntekt i Norge de siste 3 årene
 • har kontroll på egen økonomi

 • Tolkningen av siste punktet varierer fra leverandør til leverandør. Noen krever at du ikke har betalingsanmerkninger i det hele tatt, mens andre godtar dette så lenge du ikke har åpne inkassosaker. Dette vil leverandøren få informasjon om når de gjør en kredittsjekk. Videre varierer det hva de ulike bankene krever av inntekt.

  Bruk vår sammenligningstjeneste nå for å finne ut hvilke kredittkort du kan få! Det er helt gratis og tar under ett minutt.

  Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

  Priser innhentet siste 24 timer

  Gratis sparetips

  Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.