LEVERANDØRDETALJER

Resurs Bank

Om kredittkortet

Supreme Card passer for deg som ønsker å få mer igjen for pengene når du handler. Det er ingen årsavgift på kortet, men om du ønsker et ekstrakort betaler du en engangskostnad på kr 50 (pr. ekstrakort). Kredittkortet har en rentefri periode på opptil 60 dager og maksimum kredittgrense er kr 75.000.

Fordeler

Med Supreme Card får du bonus på alle dine kjøp. Èn krone brukt = et poeng til deg. Poengene kan så benyttes i Poengbutikken, der du blant annet finner en rekke produkter og opplevelser. Merk at uttak i minibank, veksling av valuta, fakturabetaling, purregebyrer og inkassokostnader ikke genererer poeng.

Verdt å merke seg er muligheten for å tegne en forsikring som sikrer din tilbakebetalingsevne hvis du blir arbeidsufør på grunn av sykemelding, ufrivillig arbeidsledig eller lagt inn på sykehus. Forsikringen gir erstatning som tilsvarer kostnaden du har for det ordinære månedsbeløpet av aktuell saldo. Les mer om vilkår og generelle regler for forsikringen her.

En merkverdig fordel med Supreme Card er den økte sikkerheten du oppnår ved å motta en SMS-kvittering uten ekstra kostnader. Dette gjelder for alle kjøp, minibankuttak og online handel over kr 500. Tjenesten bidrar til at du kan holde kontroll over økonomien din uansett hvor du er.

Du har mulighet til å velge egen PIN-kode på kredittkortet slik at det er lettere å huske den. Dette gjøres enkelt på deres hjemmesider. For kjøp under 200 kroner kan du derimot betale kontaktløst. Det er trygt og enkelt, og det eneste du trenger å gjøre ved kjøp er å holde kortet inntil terminalen. Dette gjelder dog bare hvis ditt Supreme Card har Contactless symbolet på baksiden av kortet.

I likhet med de fleste andre kredittkort på markedet, vil du også få gratis reiseforsikring med Supreme Card. Vilkår for å motta tilbudet er at du må ha betalt hele reisen med kredittkortet.

Kriterier for å få kredittkort hos Resurs Bank

For å kunne søke om kredittkortet kreves det at:
  • Du er over 18 år
  • At du har fast inntekt
  • At du ikke har noen betalingsanmerkninger

    Hvordan søke?

    Du kan enkelt søke på Supreme Card sin nettside. Der må du oppgi informasjon om deg selv, slik som hvor lenge du har vært fast ansatt, din arbeidsgiver og årsinntekten din. I tillegg skriver du inn ønsket kreditt. De vil videre foreta en kredittvurdering av deg, for å se om du er egnet for kortet.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?