LEVERANDØRDETALJER

Skudenes & Aakra Sparebank

Kredittkort fra Skudenes og Aakra Sparebank

Fra Skudenes og Aakra Sparebank kan du få kredittkortene MasterCard Gold og Visa Gold. Dette er to kort med ulike vilkår og fordeler, men begge kortene inkluderer reise- og avbestillingsforsikring dersom minst halvparten av reisen er betalt med kredittkortet.

MasterCard Gold

Dette kredittkortet tilbyr 45 dager rentefri betalingsutsettelse og har ingen årsgebyr. Aldersgrensen er 18 år, og kortet passer for deg som har en ryddig privatøkonomi. Dersom du har behov for det, finnes det en døgnåpen sperretjeneste med tilgang til nødkontanter og / eller nødbilletter. Alle kjøp og uttak blir samlet på én oversiktlig, månedlig faktura.

Visa Gold

Visa Gold fra Skudenes og Aakra Sparebank har en årsavgift på kr 500. Kortet inkluderer reiseforsikring dersom minst halvparten av reisen er betalt med kredittkortet, og det kan brukes på over 25 millioner brukersteder over hele verden. Dette kredittkortet har også 45 dagers rentefri betalingsutsettelse som gir deg større handlefrihet i hverdagen.

Bruk av kort på reise

Betaler du med kortet i utlandet eller på utenlandske nettbutikker får du gjerne spørsmål om du ønsker å betale i lokal valuta eller norske kroner. Det lureste er å betale i lokal valuta, fordi vekslingskursen vil da være gunstigere. Sørg også for at kortet ikke har regionsperre eller utløper mens du er på reise. Husk at kredittkortene inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, så lenge minst halve reisen er betalt med kortet.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du rett til å si opp igjen avtalen med leverandøren innen 14 kalenderdager fra den dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 dager til å tilbakebetale kredittbeløpet og eventuelle renter som er påløpt fra kortet ble tatt i bruk. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale det du skylder.

For å sammenligne kredittkort fra Skudenes og Aakra Sparebank med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?