LEVERANDØRDETALJER

Søgne og Greipstad Sparebank

Kredittkort fra Søgne og Greipstad Sparebank

Søgne og Greipstad Sparebank tilbyr kredittkortet Visa Gold. Banken bytter fortløpende ut alle gamle Visa-kort med nye kontaktløs kort for enklere og raskere betaling. Kredittkortet har en kredittgrense fra kr 50.000-100.000 og en årsavgift på kr 500.

Fordeler

I tillegg til kontaktløs betaling byr kortet på hele 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Visa Gold inkluderer også reise-, avbestillings- og identitetstyveriforsikring.

Reklamasjon

Dersom det forekommer ukjente transaksjoner eller feilbelastninger på kortet ditt har du rett til å reklamere. Fyll ut egenerklæringsskjema i nettbanken. Reklamasjoner der kortet er mistet eller foretatt med kort og PIN må politianmeldes. Kopi av anmeldelsen må følge med egenerklæringen. Reklamasjoner som gjelder varekjøp foretatt av deg selv, må først bli forsøkt løst direkte med det aktuelle brukerstedet. Dersom det ikke løser seg kan du reklamere via banken. Dokumentasjon på at brukerstedet er forsøkt kontaktet og all korrespondanse mellom dere må følge med egenerklæringen.

Bruk av kort på reise

Betaler du med kortet i utlandet eller på utenlandske nettbutikker kan du få spørsmål om du vil betale i lokal valuta eller norske kroner. Det lureste er alltid å betale i lokal valuta, fordi vekslingskursen vil da være gunstigere. Sørg også for at kortet ikke har regionsperre eller utløper mens du er på reise. Husk at kredittkortet inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, så lenge minst halve reisen er betalt med kortet.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du rett til å si opp igjen avtalen med leverandøren innen 14 kalenderdager fra den dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 dager til å tilbakebetale kredittbeløpet og eventuelle renter som er påløpt fra kortet ble tatt i bruk. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale det du skylder. Dette er også en form for “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Søgne og Greipstad Sparebank med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?