LEVERANDØRDETALJER

Sparebanken Møre

Kredittkort fra Sparebanken Møre

Hos Sparebanken Møre kan du få kredittkortet Visa Gold. Kortet har en årsavgift på kr 300 og en standard kredittramme på kr 50.000, men merk at denne vil variere da banken fastsetter kredittrammen basert på en individuell kredittsjekk. Alle kjøp og uttak blir samlet på én oversiktlig, månedlig faktura.

Fordeler

Visa Gold er et internasjonalt betalingskort som gir deg penger i reserve og dermed større handlefrihet. Kortet tilbyr 45 rentefrie dager. Det vil altså si at du kan få en betalingsutsettelse på én og en halv måned helt uten ekstra kostnad. Kredittkortet er et trygt betalingsmiddel.

Kriterier

For å få innvilget søknaden om et Visa Gold må du være fylt 18 år. Det stilles ingen krav til inntekt, men du kan ikke ha utestående betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg.

Bruk av kort på reise

Dersom du betaler med Visa Gold på reise eller i utenlandske nettbutikker kan du få spørsmål om du vil betale i lokal valuta eller NOK. Det beste er å betale i lokal valuta, siden vekslingskursen da vil være gunstigere. Det kan også være lurt å ta med seg to betalingskort på reise og oppbevare dem separat, i tilfelle et av dem blir stjålet, mistet eller slutter å virke.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å si opp din avtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen kredittavtalen ble inngått. Etter oppsagt avtale har du 30 kalenderdager etter meldingen ble sendt, til å tilbakebetale kredittbeløpet og betale nominelle renter som er påløpt fra kortet ble tatt i bruk til kredittbeløpet blir tilbakebetalt. I tillegg kan du naturligvis når som helst si opp kredittkortavtalen din og betale tilbake kreditten du skylder. For å sammenligne kredittkort fra Sparebanken Møre med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?