LEVERANDØRDETALJER

Sparebanken Øst

Kredittkort fra Sparebanken Øst

OK Fra Sparebanken Øst kan du få kredittkortet Visa Gullkort. Dette kortet har et årsgebyr på kr 450. I tillegg vil det være et varekjøpsgebyr på kr 2,50 ved alle transaksjoner, både i innlandet og utlandet.

Fordeler

Kortet har en rentefri periode på 45 dager, som vil si at du kan utsette betalingen i en og en halv måned uten ekstra kostnader.

Kriterier

For å få innvilget søknaden om et Visa Gullkort fra Sparebanken Øst må du være fylt 18 år. I tillegg til dette kan du ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker mot deg. Det stilles ingen krav til minimum inntekt.

Søknadsprosess

Ønsker du å søke om kredittkortet Visa Gullkort kan du kontakte din kunderådgiver i Sparebanken Øst eller ringe deres kundesenter på tlf. 03220.

Angrerett

I Finansavtaleloven § 51b fremkommer det at alle har muligheten til å si opp en kredittavtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen avtalen ble inngått. Etter dette har du 30 dager til å tilbakebetale beløpet du skylder. I tillegg til dette kan du når som helst avslutte kredittkortavtalen din og betale tilbake pengene du skylder. Dette er også en slags “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Sparebanken Øst med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?