LEVERANDØRDETALJER

Sparebanken Vest

Kredittkort fra Sparebanken Vest

Kredittkortet Visa Gull fra Sparebanken Vest har helt gebyrfrie varekjøp, både i innlandet og utlandet, men en fast årsavgift på kr 300. Hos Sparebanken Vest får du 24-timers kort-assistanse på telefon (+47) 915 05 555.

Fordeler

Kredittkortet inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring dersom minst halvparten av reisen er betalt for med kortet. I tillegg har det en 45 dager lang rentefri periode, som vil si at du kan utsette betalingen i en og en halv måned uten ekstra kostnader.

Kriterier

For å få et Visa Gullkort fra Sparebanken Øst må du være minst 18 år, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Det stilles ingen inntektskrav ved dette kredittkortet.

Reklamasjon

Når du handler med kredittkort på nett har du ifølge Finansavtaleloven §54b rett til å fremme pengekrav mot kredittyter dersom varen eller tjenesten du kjøper med kortet har en feil eller mangel. For å få pengene refundert fra kredittyter må du først ha forsøkt å løse saken direkte med selger. Ønsker du å registrere en reklamasjon, kan du enkelt finne dette i nettbanken. Logg inn og gå til «Mine kort». Her vil du finne lenke til «Reklamasjon på kortbruk» for kortet det gjelder. Fyll så ut informasjon i skjemaet og følg stegene videre. Dermed sendes din reklamasjon direkte til Sparebanken Vest som vil behandle saken så raskt som mulig.

Avtalevilkår

I Sparebanken Vest sine avtalevilkår (LEGG INN LINK HER - fikk ikke til å legge inn pga PDF, men ser vi har gjort det på bla BB Finans) kan du finne alt du trenger å vite om dine rettigheter og ditt ansvar som kunde. Blant annet forbeholder leverandøren retten til å sperre kortet ditt ved mistanke om uautorisert bruk eller lignende mistanker. Dersom dette skjer skal du få skriftlig beskjed om dette, helst før kortet blir sperret. Hvis dette ikke er mulig, skal du få beskjed umiddelbart etter at sperringen er gjennomført.

For å sammenligne kredittkort fra Sparebanken Vest med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?