LEVERANDØRDETALJER

Storebrand

Kredittkort fra Storebrand

Storebrand tilbyr kredittkortet Storebrand Kredittkort. Du må ha lønnskonto hos Storebrand for å kunne søke om kredittkortet. Du blir fakturert hver måned, og må betale seneste 15 dager etter fakturadato. Hos leverandøren får du fleksibel betaling, noe som betyr at du selv bestemmer om du ønsker å betale hele eller deler av fakturaen. Du må betale minimum 3% av benyttet kreditt i måneden, og ikke mindre enn 300 kroner. Rentene løper kun på delen av kreditten du bestemmer deg for å utsette.

Fordeler med kredittkortet

Kredittkortet fra Storebrand inkluderer reise- og avbestillingsforsikring dersom minst halve reisen er betalt med kredittkortet. Forsikringen dekker deg og hele familien, eller inntil tre medreisende. Dersom du reiser med flere enn tre personer, er det de tre yngste av de du reiser med som blir dekket. Forsikringen har begrensninger for personer over 67 år. Har du bestilt en tur/retur-reise, gjelder forsikringen kun de 45 første dagene av reisen din. Dersom reisen er planlagt å vare mer enn 90 dager, gjelder ikke forsikringen på noen del av reisen.

Kortet inkluderer også cashback mellom 5 til 20% hos utvalgte steder som hoteller, restauranter, sko-, sports- og nettbutikker.

Med kredittkortet får du rentefri betalingsutsettelse inntil 45 dager, slik at rentene ikke påløper med en gang du tar i bruk kredittkortet. Med andre ord betaler du ingen ekstra gebyr dersom du betaler tilbake beløpet du skylder innen forfallsdato. Varekjøp med kredittkortene er gebyrfrie, med mindre kortet blir brukt til kjøp hos Posten, hvor du blir belastet gebyr som for minibankuttak.

Storebrand Kredittkort

Storebrand Kredittkort er et helt enkelt kredittkort, uten noen gebyrer. Med kredittkortet kan du få en kredittramme på opptil 100.000 kroner. Du må være 18 år for å søke om kredittkortet. For å søke om kredittkortet må du ha lønnskonto og pensjonsordning hos Storebrand. Du må betale et gebyr ved minibankuttak både i Norge og i utlandet. Gebyret er på 3% av uttaksbeløpet, eller minimum 50 kroner. Maksimum kontantuttak er på 5.000 kroner per dag og 10.000 kroner per uke.

Økt ramme på ditt kredittkort

Hvorvidt du får innvilget din ønskede kredittramme på ditt kort kommer an på din kredittscore. Leverandøren ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale det beløpet du låner. Det er ikke uvanlig å få avslag på en søknad om maksimal kredittramme, men du har mulighet til å bygge opp din kredittscore og senere søke om økt ramme. Dette vil også være aktuelt dersom du for eksempel får en lønnsøkning.

Slik søker du

For å kunne søke om kredittkort fra Storebrand må du være dagligbankkunde, samt ha din lønnskonto hos leverandøren. For å bestille kredittkort må du logge inn i nettbanken. Har du BankID kan du bli kunde og åpne konto hos Storebrand raskt og enkelt.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å si opp din avtale med leverandøren innen 14 kalenderdager fra dagen kortet ble mottatt og/eller kreditt ble tilgjengelig. Dersom kortet eller kreditten allerede er benyttet, må du betale tilbake det du skylder banken, så langt det er mulig. I tillegg kan du når som helst velge å si opp kredittkortavtalen og nedbetale kreditten du skylder. Dette er også en form for “angrerett”.

For å sammenligne kredittkort fra Storebrand med andre kredittkort på markedet, besøk vår sammenligningsside for kredittkort.

provider-cc.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken fordel ønsker du deg ved kredittkortet?