LEVERANDØRDETALJER

AS Financiering

Bruktbillån fra AS Financiering

Hos AS Financiering får du bruktbillån for kjøp av bil fra både forhandler og privatperson. Ved privatkjøp anbefales det at du tar kontakt med AS Financiering når dere er enige om handelen, siden det er litt mer du bør tenke over sammenlignet med når du kjøper fra forhandler. Selskapet tilbyr også lån til motorsykler, campingvogner og båter. I tillegg tilbyr de leasing av biler, anleggsmaskiner og andre driftsmidler i næringssammenheng.

Kriterier

Det er ikke egenkapitalkrav ved kjøp av bil. Du kan låne inntil 100% av kjøpesummen for bilen med inntil 10 års nedbetalingstid, men det er anbefalt å tilpasse hvor lang tid du vil bruke på å betale tilbake lånet i forhold til bilens alder. Du må også betale etableringsgebyr og termingebyr på lånet. AS Financiering tilbyr kun annuitetslån. Det vil si at lånet deles opp i like store månedsbeløp (så lenge renten ikke endres). Når lånebeløpet går ned vil rentekostnadene synke og en større andel av terminbeløpet vil gå til nedbetaling av selve lånet. Siden hver søknad blir personlig behandlet kan søknaden din bli vurdert selv om du har hatt betalingsanmerkning, så lenge du kan dokumentere at betalingsanmerkningen er oppgjort.

AS Financiering tilbyr bruktbillån inntil 100.000 kroner til kunder med delkasko eller kun ansvarsforsikring. Delkasko dekker enkelte skader på egen bil, men ikke skader på egen bil der man selv har skylden. Ansvarsforsikring dekker skader man forårsaker andre kjøretøy, men ikke noen form for skader på eget kjøretøy. I Norge er alle bileiere lovpålagt å ha minimum ansvarsforsikring som dekker skader på andre. Det anbefales å kun ha delkasko eller ansvarsforsikring på eldre biler med lav verdi, siden en kaskoforsikring koster mye mer. De beste lånetilbudene fra AS Financiering får man imidlertid når man har kaskoforsikring.

Lånebevis

Lånebevis er en bekreftelse på at du har finansieringen i orden. Dette styrker din posisjon når du skal kjøpe bil, motorsykkel, caravan eller båt. Når du søker om bruktbillån gjennom AS Financiering kan du be om et lånebevis. Lånebeviset vil bli sendt til deg i posten dersom søknaden innvilges. Dette beviset er verdifullt å ha med når du snakker med forhandleren, fordi det fungerer som betalingsbevis. Med lånebeviset kan du fokusere på å forhandle frem gunstige rabatter og fordeler du ønsker med kjøpet, uten å må tenke på det finansielle.

Slik søker du

På AS Financierings nettsider kan du enkelt søke om bruktbillån. Du begynner med å velge ditt lånebehov. Dette innebærer å fylle ut bilens kjøpesum, din egenkapital (hvis du har), lånets varighet i antall år og hvilket produkt du vil låne. I dette tilfellet vil du velge kaskofritt billån, også kalt bruktbillån. Denne informasjonen lar AS Financiering regne ut beløpet du må betale hver måned, i tillegg til rente og kredittkjøpspris. Videre må du oppgi informasjon om bilen. Til slutt må du fylle ut personopplysninger, inkludert personnummer, e-post, arbeidsforhold, total gjeld for husstanden med mer. Lånesøknaden blir hurtig behandlet, og hvis søknaden blir godkjent vil lånedokumentene oversendes for underskrift. Hvis du velger å signere med BankID vil du motta en link på e-post. Du trykker på linken og blir bedt om å signere med din BankID-kode og personlig passord, i tillegg til et engangspassord du får sendt på mobilen. Når dette er gjort vil du motta lånedokumentene, her må du igjen signere med BankID. Du blir også bedt om å laste opp vognkort, panteattest fra forsikringsselskapet og kjøpekontrakt. Når alt er i orden vil en kvittering komme opp og lånet vil bli utbetalt direkte til selger eller bilforhandler.

Betalingsforsikring

Med betalingsforsikring på ditt lån fra AS Financiering er du og din familie beskyttet dersom noe uforutsett skulle skje. Forsikringspremien utgjør 7.8% av ditt månedlige lånebeløp og det blir fakturert sammen med lånet. Du kan tegne betalingsforsikring med AS Financiering dersom du er mellom 18 og 63 år (ikke fylt 63 år), fast heltidsarbeider eller selvstendig næringsdrivende, frisk og fullt arbeidsfør uten kjennskap til verken sykdom, symptomer eller forestående arbeidsledighet. Du dekkes ved arbeidsledighet/permittering, sykehusinnleggelse, kritisk sykdom og dødsfall. Vær oppmerksom på at det er mer informasjon om hva som dekkes og angående angrerett og oppsigelse på AS Financierings nettside om betalingsforsikring.

For å sammenligne lån fra AS Financiering med andre lån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?