LEVERANDØRDETALJER

Avida Finans

Forbrukslån fra Avida Finans

Avida Finans tilbyr forbrukslånet Avida Finans FlexiKreditt. Med FlexiKreditt har du pengene tilgjengelig når du trenger dem, og du bestemmer selv hvor mye av kreditten du ønsker å benytte. Etter at lånte penger er tilbakebetalt, kan kreditten benyttes igjen. På samme måte som for et kredittkort, betaler du kun for renter og gebyrer på den kreditten du har benyttet. Renter og gebyrer betales månedlig. Dette betyr at den månedlige tilbakebetalingen skjer uten amortering, med andre ord uten faste månedsavdrag. Lånet stilles uten sikkerhet, som betyr at du ikke trenger å knytte noe du allerede eier eller skal til å eie som sikkerhet til lånet ditt.

Med Avida Finans FlexiKreditt kan du låne fra 5.000 til 500.000 kroner. Hvor stort lån du får innvilget avhenger av din betalingsevne. Dersom du har en medlåntaker kan du øke muligheten for å få innvilget kreditt. Medlåntakeren er ansvarlig med hovedsøker for å betjene lånet. Dette betyr at medlåntaker på lik linje med deg er ansvarlig for utestående lånebeløp, renter og gebyr ut avtalt tilbakebetalingsperiode. Har du ikke mulighet til å nedbetale lånet innen oppgitt forfallsdato, kan du søke om inntil tre betalingsfrie måneder i året.

Det er viktig at du alltid betaler din faktura innen forfallsdato. Ved å betale renter og omkostninger i tide øker du nemlig muligheten for å få øket kredittgrensen senere. Har du allerede fått innvilget FlexiKreditt fra Avida og ønsker å øke eksisterende kreditt, bør du ta kontakt med bankens kundesenter.

Kriterier

For å søke om Avida Finans FlexiKreditt kreves det at du:

  • Er over 28 år gammel
  • Har en fast inntekt på minimum 300.000 kroner
  • Ikke har noen betalingsanmerkninger
Leverandøren setter disse grunnkravene for å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale beløpet du har i kreditt. Du må også ha vært bosatt i Norge de siste tre årene. I tillegg til disse kravene vil banken gjøre en kredittvurdering av deg. Påløpte renter og omkostninger betales den 20. hver måned med eFaktura eller over e-post. Denne datoen kan ikke endres. En purring vil bli sendt dersom faktura ikke blir betalt til forfallsdato.

Slik søker du

Du kan søke om forbrukslån fra Avida Finans ved å fylle inn en lånesøknad på nett. Du vil bli bedt om å fylle inn hvor mye du ønsker å låne, personopplysninger, samt informasjon om din økonomiske situasjon. For at banken skal kunne foreta en kredittvurdering av deg er det viktig at du oppgir nøyaktige opplysninger. Avida Finans jobber for å gi deg svar på din søknad umiddelbart og de vil også gi beskjed om du kvalifiserer for et høyere kredittbeløp enn det du søkte etter. På samme måte gir de deg beskjed hvis de kan tilby et lavere lånebeløp, selv om du opprinnelig ikke fikk søknaden godkjent. Hvis din søknad innvilges og all nødvendig dokumentasjon er i orden kan du signere avtalen med BankID. Etter at du har fått godkjent og signert kredittavtalen vil lånet være tilgjengelig i nettbanken umiddelbart. Du kan enkelt få informasjon om innbetalinger, transaksjoner og tilgjengelig kreditt ved å logge inn i nettbanken, som er tilgjengelig døgnet rundt.

Avtalevilkår

Som kunde har du både rettigheter og ansvarligheter. Du har blant annet rett til å si opp kreditten og innbetale skyldig beløp med øyeblikkelig virkning. I så fall må du også betale renter og omkostninger for den benyttede kredittiden, til og med tilbakebetalingsdagen. Du er ansvarlig for å betale tilbake kreditt du skylder og for å gi beskjed ved endringer i navn, adresse og andre forhold som kan ha betydning for ditt forhold med Avida Finans. Ved endring av kontaktinformasjon må du ta kontakt med Avida kundesenter på e-post. Avida Finans henter din oppdaterte adresse fra folkeregisteret en gang i måneden. Alle avtalevilkårene finner du hos Avida Finans.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å trekke tilbake lånet innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du sende inn en skriftlig beskjed over e-post til Avidas kundesenter, eller per brev. Lånebeløpet, inkludert renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra Avida Finans med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?