LEVERANDØRDETALJER

Bank2

Lån fra Bank2

Bank 2 tilbyr usikret kreditt til privatmarkedet gjennom sitt refinansieringslån, også kalt omgjøringslån, som er et lån man kan få hvis målet er å samle ulike lån til ett stort lån for å kunne oppnå bedre lånebetingelser. I tillegg til bedre betingelser, vil det gi en bedre oversikt og kontroll over egen økonomi, med mulighet for bedre rentevilkår. Bank2 har spesialisert seg på refinansiering av misligholdt gjeld for privatpersoner, selvstendig næringsdrivende og bedrifter. Lånet de tilbyr sammenfaller med deres strategi om å hjelpe husholdninger og enkeltpersoner med å oppnå en bedret økonomisk hverdag. Omgjøringslånet stilles uten sikkerhet, som betyr at det ikke kreves pant i bolig eller andre eiendeler, som kreves i bankens andre lånetyper. Derimot stilles det visse krav til inntekt og kreditthistorikk.

Refinansiering uten sikkerhet

Bank2 tilbyr et refinansieringslån uten sikkerhet for å samle alle smålån og kredittkortgjeld. Dette vil gjøre det lettere for deg å få kontroll og oversikt over din egen økonomi. Når du skifter fra mange smålån til et større lån, vil dine månedlige utgifter bli lavere og du får kun ett termingebyr å forholde deg til. Hos Bank2 kan du låne fra 50.000 til 300.000 kroner, med en fleksibel lånetid på maksimalt 15 år. Bank2 har som mål med sine refinansieringslån å kunne hjelpe forbrukere til å komme styrket ut av en vanskelig situasjon, få bedre likviditeten og unngå blant annet tvangssalg.

Kriterier

For å kunne få et usikret lån, stilles det krav til at du har en inntekt på 300.000 kroner i året, og at du ikke har betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Du må også være over 18 år.

Søkeprosess

På Bank2s nettside vil du enkelt finne et skjema til refinansiering uten sikkerhet. Det er et veldig enkelt skjema å fylle ut med fem hovedpunkter. Først velger du ønsket lånebeløp og nedbetalingstid med lånekalkulatoren. Her vil du også kunne se hva månedsbeløpet kan bli. Videre fører du inn personalia inkludert ditt fødselsnummer og e-postadresse med mer, deretter informasjon angående sivilstatus og alder. Du må også fylle ut informasjon om din økonomiske situasjon som inneholder bruttoinntekt, utestående lån, og månedlige lånekostnader med mer. Til slutt vil du måtte legge ved din selvangivelse og lønnsslipp. Dersom du har inntektskilder som ikke er oppgitt i din selvangivelse må du dokumentere disse. Slike inntektskilder kan inkludere blant annet leieinntekter og barnebidrag. Du kan også søke med en medsøker, noe som kan øke sjansene dine for å få innvilget søknaden. Vær oppmerksom på at en medsøker vil være like ansvarlig for å betale terminbeløp, renter og gebyrer som hovedsøkeren. Etter du har sendt søknaden vil det ta rundt 24 timer før du får svar. Dette gjelder under arbeidsdager.

Tilbakebetaling

Betaling av lån skjer over nettbanken i henhold til avtalt nedbetalingsplan. Det er fullt mulig å tilbakebetale lånebeløpet før tiden om du ønsker og har mulighet til det. Bank2 tilbyr eFaktura som gjør at du automatisk kan få fakturaen i din nettbank, og ikke trenger å betale et ekstra gebyr for papirfaktura. Hvis du ønsker kan du også inngå en avtale om Avtalegiro, da vil det avtalte terminbeløpet automatisk trekkes fra din konto ved forfall. Med en AvtaleGiro vil det påløpe 2 kroner i gebyrer. Dersom du betaler etter forfallsdato kan det forekomme ekstra utgifter.

Nett- og mobilbank

Hos Bank2 vil du kunne logge deg inn på dine sider både på nett og mobil. Her kan du for eksempel betale regninger, sjekke saldo, få oversikt over ditt pengebruk, overføre penger og godkjenne eFaktura. Nettbanken er åpen 365 dager i året, hele døgnet. For å logge inn trenger du BankID eller BankID for mobil. BankID kan også brukes til blant annet å signere lånedokumentene du får bra banken eller selvangivelsen. Det gjør at du ikke trenger å møte opp personlig, eller sende dokumentene som brev.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du full rett til å avbryte avtalen med banken innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du gi beskjed til Bank2 innen fristen. Sender du inn en skriftlig beskjed må denne være sendt før fristen har utløpt. Lånebeløpet, inkludert renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra Bank2 med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?