LEVERANDØRDETALJER

BB Bank ASA

Forbrukslån fra BB Bank

BB Bank ASA tilbyr deg forbrukslån uten sikkerhet som du kan bruke på det du vil, uten å oppgi hva du skal bruke lånet til. I noen tilfeller kan det gi et positivt utslag hvis du oppgir hvorfor du søker om lån og BB Bank kan be om lånegrunnlag som tilleggsinformasjon. Selv om du ikke må ha sikkerhet eller kausjonist for å få søke om lån, er det en fordel å søke sammen når man er gift, samboer eller lever i partnerskap. Når du søker om forbrukslån er det to ting du bør ta utgangspunkt i; hvor mye har du behov for å låne og hvor mye har du råd til å låne. Derfor er det lurt å kun ta opp et lån som du vet du har behov for, og som du vet du klarer å håndtere. Det er uforpliktende å sende søknad om lån gjennom BB Bank.

Refinansiering

Du kan også søke om refinansiering. Smålån og kredittgjeld er ofte svært dyrt og hvis disse er spredd over mange kreditorer blir det mange utgifter i form av gebyrer. Dersom du søker om forbrukslån for å refinansiere gammel gjeld kan BB Bank ta seg av det praktiske i forbindelse med refinansieringen, hvis du ønsker dette. Dermed kan du samle alle smålånene i ett og på den måten kun ha en kreditor å forholde deg til. I de fleste tilfeller vil renten ved refinansiering være lavere enn renten du har på dine eksisterende lån, og i tillegg slipper du å betale termingebyr til mer enn en långiver.

Kredittramme

Med et forbrukslån fra BB Bank kan du låne inntil 300.000 kroner. Du har mulighet for fleksibel nedbetaling på inntil 15 år. Renten som settes på lånet er individuell, og vil variere på bakgrunn av finansielle forutsetninger. BB Bank vil gjøre en helhetlig kredittvurdering av deg før de innvilger søknaden din for å kunne gi et lånetilbud som passer begge parter. BB Bank tilbyr deg full fleksibilitet med mulighet for opptil to betalingsfrie måneder hvert år.

Kriterier

For å få søke om forbrukslån hos BB Bank må du oppfylle noen minimumskrav:
  • Du må være 20 år eller eldre
  • Du må ha fast inntekt
  • Ingen aktive inkassosaker
  • Ingen betalingsanmerkninger
I tillegg til disse kravene vil det bli gjort en kredittvurdering av deg. Hvis du får lån må du betale på det én gang per måned med fast forfallsdato. Forfallsdatoen velger du selv. Mange setter samme forfallsdato på lånet som for lønningsdato. I tillegg får du velge om du ønsker å opprette avtalegiro eller få faktura tilsendt i posten. Du kan også betale tilbake lånet raskere enn avtalt, helt kostnadsfritt. Renten er variabel og kan endres med 6 ukers varsel i henhold til gjeldende bestemmelser. I tillegg til renten må du betale et etableringsgebyr og et månedlig fakturagebyr.

Søknadsprosess

Hvis du oppfyller minimumskravene kan du gå i gang med søknadsprosessen. Først må du velge hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du vil bruke på å tilbakebetale lånet. Deretter må du fylle inn informasjon som dekker personalia, kontaktinformasjon, arbeid og lån og kreditt. Du kan også oppgi en medlåntaker. I så fall må medlåntakerens opplysninger også fylles ut. Dersom søknaden blir godkjent vil du bli kontaktet av en saksbehandler samme dag som du sender inn søknaden eller neste virkedag. Etter dette vil du få tilsendt lånedokumenter på e-post eller til din folkeregistrerte adresse. Når du sender tilbake de utfylte lånedokumentene vil en saksbehandler sjekke at informasjonen oppgitt i søknaden stemmer. Etter at denne prosessen er fullført må du legitimere deg. Til slutt vil lånet bli utbetalt til kontonummeret du oppgave når du søkte om lånet. I beste fall kan lånet utbetales innen 24 timer dersom du signerer med BankID og har fylt inn all nødvendig informasjon. Hvis du ikke har dette vil det gå 3-5 virkedager før lånet blir utbetalt, avhengig av postgang.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å trekke tilbake lånet innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du sende inn en skriftlig beskjed til BB Bank. Lånebeløpet, inkludert renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra BB Bank med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?