LEVERANDØRDETALJER

BN Bank

Forbrukslån fra BN Bank

Et forbrukslån hos BN Bank passer til de fleste formål, enten det er reparasjon av bil, nye hvitevarer, oppussing eller refinansiering av dyre smålån. Lånet kan rett og slett brukes til det du ønsker og du trenger ikke opplyse hva du skal bruke pengene til. Lånet passer også til deg som har behov for å låne penger i en kortere periode og som er inneforstått med at forbrukslån har høyere rente enn for eksempel boliglån.

Låneramme og kriterier

Hos BN Bank kan du låne fra 40.000 til 300.000 kroner. Hvor mye hver enkelt får låne avhenger av inntekt og gjeldssituasjon. Du kan få inntil 15 års nedbetalingstid, og nedbetalingstiden du blir tilbudt avhenger av beløpet du ønsker å låne. For å kunne få innvilget lån hos BN Bank må du være mellom 24 og 70 år, i tillegg til å være norsk statsborger. De siste tre årene må du ha hatt fast jobb og inntekt, med en netto årslønn på 100.000 kroner eller mer. Til slutt må du ha god økonomisk selvdisiplin, og verken ha inkassosaker mot deg eller betalingsanmerkninger. Før banken avgjør om søknaden din skal innvilges eller avslås blir det gjort en kredittvurdering av deg, representert av et nummer fra 1 til og med 100. Det som vurderes er inntektsnivå og fjorårets selvangivelse, i tillegg til at du ofte blir bedt om å fremvise kopier av lønnsslipper fra de siste to månedene.

Søknadsprosessen

For å søke om BN Banks forbrukslån, er du nødt til å fylle ut et søknadsskjema hvor du først må fylle ut ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Dette gir deg forskjellige månedsbeløp for spesifikke rentenivåer. For å gå videre i søknaden må du også fylle ut fødselsnummer, e-post og mobilnummer. Neste steg involverer vanligvis personlig informasjon og spørsmål angående arbeid, inntekt og gjeld. Når søknaden er sendt vil du raskt få tilbakemelding, enten med at søknaden har blitt innvilget eller krav fra banken om mer informasjon vedrørende din søknad. Søknader sendt etter stengetid vil bli besvart neste arbeidsdag. Ved innvilget lån vil du få en e-post med lenke til lånedokumentet, som du må signere. Dette gjøres via BankID, som er en rask prosess. Etter at alle dokumentene er mottatt av banken, vil lånet bli utbetalt på oppgitt konto.

Refinansiering

Som nevnt tidligere kan du refinansiere smålån og kredittkortgjeld med forbrukslån fra BN Bank. Smålån og kredittgjeld er ofte svært dyrt og hvis disse er spredd over mange kreditorer blir det høye utgifter i form av gebyrer. Med refinansiering kan du dermed samle alle smålånene i ett og på den måten kun ha èn kreditor å forholde deg til. På denne måten kan du spare penger, da renten i de fleste tilfeller vil være lavere ved refinansiering enn renten på dine eksisterende lån. I tillegg trenger du kun å betale termingebyr til en långiver.

Opprett nettbank

Du kan veldig enkelt opprette en nettbank for å få oversikt over dine kontoer, lån, og andre avtaler. Du kan overføre penger, betale regninger, samt sette opp eFaktura og AvtaleGiro. Ettersom du er innlogget vil du også kunne kommunisere trygt med kundeservice, og på denne måten få svar og informasjon på det du lurer på.

Betalingsutsettelse

Du kan søke om en betalingsfri måned, forutsatt at de seks siste månedene er betalt punktlig. Selv om du utsetter betalingen med en måned, vil det fortsatt påløpe renter. Dersom du skulle få problemer med å betale på lånet i henhold til nedbetalingsplanen du satte opp med BN Bank bør du ta kontakt med banken for å finne en løsning som virker for begge parter.

Du har også muligheten til å tilbakebetale hele eller deler av lånet når du måtte ønske. Dette kalles en ekstraordinær innbetaling og det viktigste når gjennomfører en slik betaling er å sørge for at du overfører pengene til lånets eget kontonummer.

Angrerett

Finansavtaleloven § 51b gir deg mulighet til å trekke tilbake lånet innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. Du må bruke et angrerettskjema for å trekke tilbake lånet og sende det inn til BN Bank. Lånebeløpet, inkludert rentene som har løpt, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra BN Bank med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?