LEVERANDØRDETALJER

Ekspress Bank

Forbrukslån fra Ekspress Bank

Ekspress Bank tilbyr sine kunder forbrukslån uten sikkerhet og refinansiering til lav rente. Med et forbrukslån fra Ekspress Bank får du frihet til å realisere større eller mindre prosjekter med gode vilkår, om det så er penger til en bruktbil eller reise. Ekspress Bank er ikke en tradisjonell bank, men spesialiserer seg på forbrukslån, hurtiglån og samlelån på nett.

Hos Ekspress Bank kan du ta opp forbrukslån fra 5.000 til 200.000 kroner, med nedbetalingstid mellom 1 og 6 år. Ekspress Bank jobber for at produktene skal være lette å forstå og at søkeprosessen skal være enkel. Lånet du søker om kan brukes til hva du måtte ønske. Du kan også utsette månedlig betaling mot et gebyr på 150 kroner per utsettelse. Husk at det vil også påløpe renter og gebyrer i utsettelsesperioden.

Slik søker du

Du kan enkelt søke om forbrukslån eller refinansiering fra Ekspress Bank online. Først blir du bedt om å fylle ut dine data, som inneholder fødselsnummer, navn, adresse, postnummer, mobilnummer, e-post og sivilstatus. Deretter må du oppgi din økonomi, inkludert din årlige inntekt før skatt og etter skatt, utdanning, jobbsituasjon, boforhold med mer. Til slutt er det bare å bekrefte informasjonen og sende inn søknaden. Du vil få svar på lånesøknaden i løpet av få minutter. I og med at alle prosesser foregår på nett, vil du oppleve en smidig og rask utbetaling av penger etter at lånesøknaden din er innvilget. Utbetaling vil normalt skje innen 1-2 virkedager etter godkjent søknad. Du vil få gratis AvtaleGiro på dine fakturaer, slik at du ikke risikerer å glemme et månedsavdrag.

Refinansiering

Banken gir deg også mulighet til å refinansiere gamle smålån og kredittkortgjeld for å potensielt oppnå bedre vilkår og oversikt. Betaler du fortsatt ned på en TV du kjøpte for et halvt år siden, ferieturen i fjor sommer eller billånet? Da kan det være en god idé å refinansiere gjelden din, men husk å få med alt i søknaden. Hos Ekspress Bank kan du få lån til refinansiering fra 50.000 og inntil 500.000 kroner, noe som betyr at du har mulighet for å samle store mengder gjeld i et nytt lån.

Ekspress Bank vil ta hånd om alle dine nåværende kreditorer, og sørge for at alle får det du skylder. Deretter vil de opprette ditt samlelån. Det eneste du trenger å ta hånd om, er den månedlige fakturaen fra Ekspress Bank. Du kan også her betale fakturaen med AvtaleGiro, uten ekstra kostnad. Med et samlelån fra Ekspress Bank sparer du gebyrer og mottar kun én faktura. Renten er flytende, som betyr at den kan bli forandret. Det er også etableringsomkostninger på lånet.

Betalingsforsikring

Når det uforutsette skjer er det greit å ha noe å lene seg på. I samarbeid med BNP Paribas Cardif tilbyr Ekspress Bank betalingsforsikring til sine kunder. Forsikringen dekker fullt tap av arbeidsførhet, ufrivillig arbeidsledighet og dødsfall. Forsikringen koster 7.75% av det aktuelle lånebeløpet per måned. På denne måten vil forsikringspremien reduseres når lånet blir mindre. Forsikringen fornyes på månedlig basis.

Du kan søke om betalingsforsikring dersom du er fylt 18 år, men ikke fylt 63 år, ikke er kjent med forestående arbeidsledighet eller permittering og kan utføre ditt arbeid uten innskrenkninger. I tillegg kan du ikke være kjent med eksisterende sykdom eller skade og du må være fast ansatt, bosatt i Norge og være medlem av norsk folketrygd eller tilsvarende svensk eller dansk instans. Vær oppmerksom på at det er flere vilkår for å få søke om betalingsforsikring og du finner resten av vilkårene hos Ekspress Bank.

Avtalevilkår

Som kunde har du rettigheter og ansvarligheter. Blant annet har du retten til å tilbakebetale lånet helt eller delvis før avtalt forfallstid. I så fall må du betale lånerenter fram til og med tilbakebetalingsdagen. I tillegg vil banken legge til forsinkelsesrente ved for sen betaling. Denne renten vil ikke være lavere enn renten som til enhver tid løper i låneforholdet. Resten av avtalevilkårene finner du hos Ekspress Bank.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å trekke tilbake lånet innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. Lånebeløpet, inkludert renter, må i så fall tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra Ekspress Bank med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?