Meny
Ring
Ring 22 95 22 95 Man-Fre 9:00-17:00
Interiørlån

Ofte stilte spørsmål

Beløpet du kan låne varierer fra bank til bank, men det er mulig å få lån til interiør fra 5000 kroner opptil 600.000 kroner.
Hvor mye du har behov for å låne avhenger av hvilke interiørplaner du har, samt hvor stor andel av prosjektet du ønsker å lånefinansiere. Sett opp et overslag over hvor mye fornyelsene av hjemmet kommer til å koste, og deretter bør du vurdere hvor mye du kan finansiere med egne oppsparte midler. Til slutt sitter du igjen med beløpet du kan finansiere med lån til interiør.
Et interiørlån kan brukes til å dekorere boligen slik at du kan føle deg hjemme, eller eksempelvis dersom du ønsker å vise boligen fra sin beste side før du skal selge den. Det nye interiøret kan skape en god atmosfære og et bedre førsteinntrykk av boligen, noe som er svært viktig under visningen.
Nei, det er ikke noe krav om at du fremlegger kvittering på hva du har brukt pengene på. Banken vil ikke ta pant i det du kjøper da det er et usikret lån, og det er derfor heller ikke nødvendig å vise dokumentasjon på interiøret du kjøpte.
Nedbetalingstiden vil variere mellom de ulike bankene, men ligger som oftest mellom 1-15 år. Smålån kan ha kortere løpetid enn ett år. Selv om bankene tilbyr opptil 15 år, vil nedbetalingstiden du blir tilbudt avgjøres basert på størrelsen på interiørlånet og din økonomiske situasjon. Det anbefales å tilbakebetale beløpet raskest mulig, da rentene løper fra dag én. Det er viktig å tenke på hvor mye du faktisk har mulighet til å betale per måned, fremfor hvor lavt månedsbeløp du kan få.
Den totale prisen på et interiørlån blir høyere enn hva du opprinnelig lånte, da det påløper renter og gebyrer. Renten ligger normalt mellom 10-16%. Velger du å betale mer enn minstebeløpet på lånet hver måned, vil du kunne unngå mye av de ekstra rentekostnadene og samtidig bli tidligere ferdig med nedbetalingen.
På våre sider kan du velge hva du ønsker å låne penger til (oppussing, reise, interiør, med mer) og kan dermed enkelt sammenligne de forskjellige interiørlånene på hele det norske markedet. Vår tjeneste er helt gratis og uforpliktende. Vær oppmerksom på at den effektive renten vist på våre sider er en gjennomsnittsrente og vil variere ut ifra hver enkelt søker. Du får oppgitt dine rentevilkår når du søker om lånet, og de baseres på din søknad og en kredittvurdering som blir tatt av deg.

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.