LEVERANDØRDETALJER

Klikk Lån

Forbrukslån fra KlikkLån

KlikkLån tilbyr forbrukslån mellom 5.000 og 40.000 kroner med en nedbetalingstid fra 1 til 6 år. Du kan selv velge ønsket avbetalingsperiode innenfor denne rammen. Renten på lånet varierer, og bestemmes individuelt ut ifra din betalingsevne samt nedbetalingstid. Lånet befinner seg i kategorien smålån og tilbys uten sikkerhet. Smålån passer for deg som trenger å låne et mindre beløp, til for eksempel hvitevarer og elektronikk, men du bestemmer selv hvordan du ønsker å disponere pengene. Vær oppmerksom på at det i tillegg til den nominelle renten påfølger et etableringsgebyr og termingebyr dersom du tar opp forbrukslån fra KlikkLån. Slike gebyrer er svært vanlige blant forbrukslån. Med KlikkLån trenger du heller ikke sette pant i for eksempel eiendom eller ha en kausjonist (Medlåntaker) med på laget. Målet til KlikkLån er å kunne tilby kontantlån under ansvarlige forhold, og legger derfor mye vekt på din økonomi når de lager tilbud når de skal finne det lånet som passer deg best.

Kriterier for å få innvilget lånet

For å søke om lånet må du være fylt 20 år, og ha en fast inntekt. Du må ha være registrert i Folkeregister i Norge i minst to år, og du kan ikke være registrert med noen betalingsanmerkninge eller inkassosaker. KlikkLån vil i tillegg til dette foreta en kredittvurdering før de godkjenner din lånesøknad.

Slik søker du

KlikkLån har en enkel søknadsprosess, og du får svar på søknaden med en gang du har fylt inn låneskjemaet. I søknaden vil du bli spurt om lånebehov, personopplysninger, og informasjon om din økonomi. For at banken skal kunne foreta en kredittvurdering av deg er det viktig at du oppgir nøyaktige opplysninger. Dersom lånet godkjennes vil du få pengene inn på konto samme dag, eller senest dagen etter lånekontrakten er signert. Hvis du ikke ønsker å skrive under på lånekontrakten med en elektronisk signatur (BankID), kan Klikklån sende deg en kontrakt i posten som du skriver under på og returnerer.

Utbetaling

Utbetaling skjer omlag 6 hverdager etter at lånekontrakten og tilhørende papirer er signert og sendt i retur. Ved bruk av elektronisk signering (BankID) vil signeringen gå mye raskere.

Innbetaling

Betalingen vil skje over bankoverføringer, enten via avtalegiro eller utsendt giro hver måned. En forsinket betaling vil medføre forsinkelsesrenter.

Avtalevilkår

Som kunde har du rettigheter og ansvarligheter. Blant annet ved forsinket betaling må du betale forsinkelsesrente. I tillegg må du informere kredittgiver om adresseendring. Resten av avtalevilkårene finner du hos Klikklån.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å trekke tilbake lånet innen 14 kalenderdager etter at lånet ble utbetalt. KlikkLån ønsker at dette skal meddeles skriftlig. Dersom du ønsker å kansellere lånet må lånebeløpet, inklusivt renter, tilbakebetales senest 30 dager etter meddelelse om anger er gitt.

For å sammenligne forbrukslån fra Klikklån med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?