LEVERANDØRDETALJER

L'EASY

Forbrukslån fra L’EASY

L'EASY tilbyr forbrukslån fra 5.000 til 50.000 kroner, med en nedbetalingstid på inntil seks år. Du kan selv velge ønsket løpetid innenfor denne rammen. Renten bestemmes individuelt etter at det er gjort en kredittvurdering av din søknad. L’EASY kan foretå en renteendring om det er et skriftlig varsel to måneder i forveien. Lånet stilles uten sikkerhet, som betyr at du ikke trenger å knytte noe du allerede eier eller skal til å eie som sikkerhet til lånet ditt.

Dersom du får innvilget et lån fra L’EASY kan du bruke pengene slik du selv ønsker. Lånet er et såkalt smålån og passer for deg som ønsker å låne penger til et mindre formål, som for eksempel en ny vaskemaskin eller reparasjon av bilen.

Kriterier

For å søke om dette forbrukslånet må du være minimum 20 år, ha en fast inntekt, og ha være registrert i Folkeregisteret i Norge i minst to år. Du kan heller ikke ha noen aktive betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg. L’EASY stiller disse kravene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale lånet. I tillegg til grunnkravene vil det blir gjort en kredittvurdering av deg som kunde.

Slik søker du

Du kan søke om lån fra L'EASY på nett. Søkeprosessen er svært enkel, og består kun av tre enkle trinn. Lånebehov, personopplysninger, og informasjon om din økonomi. Dersom du får din lånesøknad godkjent vil du bli bedt om å sende inn signert låneavtale, sammen med andre lånedokumenter. Vanligvis inkluderer dette en kopi av siste lønnslipp og selvangivelse, samt legitimasjon. Søknaden kan signeres med BankID. Etter at alle dokumenter er innsendt vil du vanligvis få pengene på konto innen et døgn.

Utbetaling og tilbakebetaling

Etter at L’EASY har godkjent din søknad, og mottatt den originale låneavtalen ferdig signert vil du motta lånet etter ca 6 virkedager. Tilbakebetaling skjer i henhold til avtalt nedbetalingsplan. Det er viktig å få betalt terminbeløpet innen forfall for å unngå ekstra renter og gebyrer.

Avtalevilkår

Som kunde har du rettigheter og ansvarligheter. Blant annet er du ansvarlig for å gi beskjed til kredittgiver, i dette tilfellet Thorn Norge Finans AS (siden L'EASY er et merkenavn i Thorn Norge AS), dersom du flytter og endrer adresse. Du har også ansvar om å betale dine månedlige avdrag innen forfallsdato. Ved forsinket betaling må du betale en forsinkelsesrente. Resten av avtalevilkårene finner du hos L'EASY.

Angrerett

Dersom du skulle ønske å kansellere lånet har du ifølge Finansavtaleloven § 51b mulighet til å trekke det tilbake i inntil 14 kalenderdagen fra den dagen lånet ble utbetalt. Du må sende inn en skriftlig beskjed til banken om at du ønsker å kansellere lånet. Lånebeløpet, inklusivt renter, må tilbakebetales innnen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra L'EASY med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?