LEVERANDØRDETALJER

MyBank

Forbrukslån fra MyBank

MyBank tilbyr deg som kunde en rekke lånemuligheter. Du får blant annet forbrukslån, båtlån, lån til oppussing og billån. Kjært barn har mange navn, men felles for alle er at et lån fra MyBank ikke stiller krav om sikkerhet for lånet. Du velger dermed selv hva du ønsker å bruke pengene på. Lånebeløpet kan ligge mellom 5.000 og 500.000 kroner, og du kan få en nedbetalingstid på opptil 15 år. Hvor mye penger du kan låne, samt hvilken rente du får, avhenger av bankens kredittvurdering av deg. Kredittvurderingen gjøres på bakgrunn av din kredittscore, som blant annet sier noe om din betalingsevne.

Kredittramme

Med et forbrukslån fra MyBank kan du låne inntil 500.000 kroner. Du har mulighet for fleksibel nedbetaling på inntil 15 år. Renten som settes på lånet er individuell, og vil variere på bakgrunn av finansielle forutsetninger. MyBank vil gjøre en helhetlig kredittvurdering av deg før de innvilger søknaden din for å kunne gi et lånetilbud som passer begge parter.

Kriterier

Aldersgrensen på å få forbrukslån fra MyBank ASA er 25 år. I tillegg må du ha en minimums inntekt på 200.000 kroner i året og ingen betalingsanmerkninger. Du må også være lignet eller ha skattet til Norge i over 3 år. Leverandøren stiller disse kravene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale lånebeløpet. På denne måten sørger de for at du ikke blir sittende med et lån du ikke klarer å håndtere.

Søknadsprosess

Hvis du oppfyller minimumskravene kan du gå i gang med søknadsprosessen. Dette gjør du enkelt på MyBanks nettsider. Først må du velge hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tid du vil bruke på å tilbakebetale lånet. Deretter må du fylle inn informasjon som dekker personalia, kontaktinformasjon, arbeid, samt lån og kreditt. Du kan også oppgi en medlåntaker. I så fall må medlåntakerens opplysninger også fylles ut.

Dersom søknaden blir godkjent vil du motta en e-mail og en SMS med link til et digitalt signeringsrom, hvor du raskt og enkelt kan signere låneavtalen med BankID. Her vil du også få nedbetalingsplanen. Når dokumentene er signert vil lånet utbetales til kontonummeret du oppga i søknaden, som oftest samme dag.

Fleksibel nedbetaling

Du kan innfri hele eller deler av lånet akkurat når du måtte ønske. Vær oppmerksom på at lang nedbetalingstid alltid vil være dyrere totalt sett, selv om de månedlige avdragene vil være mindre. Fordelen er at du selv kan velge nedbetalingstid, slik at løsningen blir skreddersydd din økonomi.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å kansellere lånet innen 14 kalenderdager etter at lånet ble utbetalt. Du må da sende inn en skriftlig meddelelse til MyBank ASA om at du ønsker å kansellere lånet. Lånebeløpet, inkludert renter, må tilbakebetales senest innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra MyBank ASA med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?