Slik virker Samlino.no

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo
Spar tid og penger

Finn det billigste forbrukslånet

Vi er opptatt av at du skal spare tid og penger. Vårt kundeløfte betyr at du vil få de laveste prisene tilgjengelig på markedet.

Sammenlign forbrukslån og spar penger

I teorien er dette mulig, men ikke til å anbefale da et forbrukslån har renter som påløper og faste avdrag. Vi anbefaler heller at du tar en titt på kredittkortene til våre leverandører og finner et som passer dine behov. Med et kredittkort vil du kunne kjøpe på kreditt og renter påløper ikke før 45-60 dager, avhengig av leverandøren. Se hva slags kredittkort som passer ditt behov på våre sammenligningssider.
Når det gjelder forbrukslån har bankene verken behov eller interesse i å vite hva lånet skal brukes til. Et forbrukslån er som navnet beskriver ment for forbruk. Det vanligste folk bruker lånet til er kjøretøy, forbruksvarer, refinansiering, ferie og opppussing og interiør til hjemmet. Du kan altså bruke det på hva du måtte ønske.
Det er fullt mulig å betale så mye du vil hver måned. Du kan også betale ned hele lånet før avtalt nedbetalingstid er nådd, om du ønsker og har mulighet til det. Noen aktører tilbyr også avdragsfrie perioder eller fleksible lån, som gjør at du også kan betale null avdrag i en viss periode. Dette gjør at du som kunde betaler det som passer din økonomiske situasjon best.

Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

Priser innhentet siste 24 timer

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.