LEVERANDØRDETALJER

Nordax Bank

Forbrukslån fra Nordax Bank

Nordax Bank tilbyr forbrukslån fra 10.000 opptil 500.000 kroner, med en nedbetalingstid på inntil 15 år. Du kan selv velge den nedbetalingstiden som passer deg best. Lånet stilles uten sikkerhet, som betyr at du ikke trenger å knytte noe du allerede eier eller skal til å eie som sikkerhet til lånet ditt. Hvor stort lån du kan få innvilget avhenger av din økonomiske situasjon. Dersom du søker om lån over 400.000 kroner kreves det at du søker med medlåntaker. En medlåntaker er ansvarlig for å betjene lånet på lik linje med hovedsøker. Å ha en medlåntaker vil også potensielt kunne gi bedre rentevilkår. Renten settes individuelt og baseres på en kredittvurdering gjort av deg som kunde. Renten er flytende, og kan økes og senkes i samsvar med bankens vilkår og betingelser. Det vil alltid informeres om eventuelle renteendringer før de trer i kraft.

Dette lånet passer for deg som ønsker å låne penger til et større beløp eller har gamle smålån og kreditter som du ønsker å samle i ett lån. Du kan spare mye ved å refinansiere gammel gjeld fordi du på denne måten unngår unødvendige gebyrer og potensielt kan oppnå bedre rentevilkår. Nordax Bank har lang erfaring med kredittvurdering og finner gjerne en løsning som hjelper deg.

Medlemskap i Norsk Familieøkonomi

Dersom du er lånekunde hos Nordax Bank får du gratis medlemskap hos Norsk Familieøkonomi, som normalt ville kostet deg 768 kroner i året. Banken betaler medlemskapet som er løpende og fornyes hver måned dersom du oppfyller de to kravene for betalt medlemskap. Kravene som stilles er at din lånesaldo alltid er over 10.000 kroner, og at lånet ikke er mislighold - altså at alle påløpende fakturaer er betalt. Som medlem av Norsk Familieøkonomi får du tilgang til gode tilbud fra bransjer som bank, forsikring, pensjon, energi og drivstoff. Du får også rådgivere til disposisjon for spørsmål om din privatøkonomi, uten ekstra kostnad. I tillegg får du magasinet "Norsk Familieøkonomi" fire ganger i året. Medlemskapet er frivillig og kan sies opp når som helst uten kostnad.

Slik søker du

Du kan søke om forbrukslån fra Nordax Bank på nett. Søknadsprosessen er enkel, og består kun av tre steg. Du vil bli bedt om å fylle inn lånebehov, personinformasjon, og informasjon om din økonomi. Du vil også bli bedt om dokumentasjon. Vanligvis inkluderer dette en kopi av siste lønnsslipp og selvangivelse, samt legitimasjon. Det er viktig at du oppgir nøyaktige opplysninger. Dersom du får din lånesøknad godkjent kan du signere låneavtalen med BankID. Ved å signere elektronisk med BankID går hele prosessen mye raskere. Lånet utbetales når låneavtale og dokumenter er signert. Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende å søke.

Betalingsforsikring

Nordax tilbyr en frivillig betalingsforsikring som kan hjelpe deg med månedsbetalingene på ditt lån dersom du er uheldig å skulle bli sykemeldt eller arbeidsledig. Du må være minst 50% sykemeldt for å bli dekket av forsikringen. I tillegg til å ha et Nordax lån, må du være fast ansatt og jobbe minst 16 timer i uka. Forsikringen dekker opptil 10.000 kroner i måneden, i inntil 12 måneder. Ved dødsfall kan den dekke gjelden med opptil 410.000 kroner. Forsikringen gjelder etter 30 dager fra startdato, som vil si at de første 30 dagene er egenmeldingsperiode. Kostnaden er 9,5% av ditt månedlige beløp, og betales månedlig sammen med ditt lånebeløp.

Kriterier

For å søke om forbrukslån fra Nordax Bank må du være minst 23 år og ha en fast årsinntekt på minimum 150.000 kroner. Du må ha vært folkeregistrert i Norge i minst tre år, og være fri for betalingsanmerkninger. Leverandøren setter disse kravene fordi de ønsker å forsikre seg om at du er i stand til å tilbakebetale beløpet du låner. I tillegg til disse grunnkravene vil det bli gjort en kredittvurdering av deg.

Tilbakebetaling

Tilbakebetalingen vil være faste månedlige terminbeløp i den avtalte tilbakebetalingsperioden. Forfallet vil være den 28. hver måned, eller nærmeste bankdag før den 28. Det er så klart fullt mulig å innfri lånet når som helst eller betale mer i måneden uten ekstra kostnader. Betalingsmetode er enten med avtalegiro, overføring gjennom nettbanken eller mottatt faktura med bankgiro.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b mulighet til å trekke det tilbake innen 14 dager fra dagen lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du gi beskjed til Nordax Bank. Skal du sende skriftlig brev, må dette være sendt innen de 14 dagene. Lånebeløpet, inklusivt renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra Nordax Bank med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?