LEVERANDØRDETALJER

re:member

Kort om re:member forbrukslån

re:member tilbyr forbrukslån fra 10.000 til 350.000 kroner, med en nedbetalingstid på inntil 12 år. Du kan selv velge en ønsket nedbetalingtid innenfor denne rammen. Lånet tilbys uten sikkerhet, og det stilles dermed ingen krav for pant i dine eiendeler. Lånerenten bestemmes individuelt, på bakgrunn av lånebeløp, nedbetalingstid og din tilbakebetalingsevne.

Det stilles heller ingen krav til hvordan pengene disponeres. Har du for eksempel et prosjekt som er på tide å realisere? Da kan dette lånet passe deg. Forbrukslån blir ofte brukt som en ekstra buffer, nedbetaling av annen gjeld, til oppussing, forbruksvarer, eller reise. Dersom du bruker lånet til å refinansiere smålån og andre kreditter kan du unngå unødvendige gebyrer og potensielt oppnå bedre rentevilkår. På denne måten kan du spare en betydelig sum med penger.

Refinansiering

Re:member tilbyr som nevnt ovenfor refinansiering hvor du får samlet kredittkortgjeld og dyre smålån. På denne måten vil du slippe unna mange utgifter. Ettersom du vil ha alt på et sted vil du raskt få bedre oversikt og spare betydelig da du kun har et fast beløp i måneden fra ett sted. Det vil si færre avdrag, gebyrer, kreditorer, og muligheten for en lavere rente.

Kriterier for å få innvilget lånet

For å søke om dette forbrukslånet må du være minst 18 år og ha en fast inntekt. Du må også være fri for betalingsanmerkninger og kan ikke ha noen inkassosaker mot deg. I tillegg til disse grunnkravene vil re:member foreta en kredittvurdering av deg før de potensielt godkjenner din søknad.

Slik søker du

Søknadsprosessen er svært enkel, og kan gjøres på internett. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema. Hvor mye du vil låne og ønsket låneperiode er det første du må oppgi. Deretter må du fylle ut personalia, inkludert personnummer, om du skal ha medsøker, ditt jobbforhold og litt diverse om din økonomi. Husk å sende en kopi av selvangivelsen din samt din siste lønnsslipp i søknaden. Dersom du har andre inntektskilder må disse også dokumenteres. Eksempler på andre inntektskilder er leieinntekt og barnebidrag. Du får vite med en gang om søknaden er godkjent, avslått eller om du trenger å gi dem mer informasjon. Dersom du får lånet innvilget kan du signere låneavtalen med BankID og raskt få pengene inn på konto.

Utbetaling av lån

Signerer du låneavtalen med BankID, vil du normalt motta lånet i løpet av tre til fire arbeidsdager. Lånet mottar du på den kontoen du ønsker, og som du har oppgitt. Kravet er at kontoen er norsk og under ditt navn.

Tilbakebetaling

Lånet kan når som helst tilbakebetales enten helt eller delvis. Betales den delvis gjelder fortsatt den avtalte nedbetalingsplanen. Du kan velge mellom avtalegiro, eFaktura eller papirfaktura. Ved papirfaktura vil det påløpe en ekstra kostnad på 45 kroner, derfor anbefales det å bruke eFaktura. Da vil fakturaen automatisk registreres inn i nettbanken din og du slipper papirfakturagebyret. Betales ikke terminbeløpet innen forfall vil du også måtte betale purregebyr.

Låneforsikring

Re:member tilbyr også låneforsikring for deg som ønsker en ekstra økonomisk sikkerhet i tilfelle noe uventet skulle skje. Denne forsikringen dekker dine månedlige forpliktelser på ditt lån ved arbeidsledighet, arbeidsuførhet, omsorg for syke barn eller alvorlig sykdom og dødsfall i inntil 12 måneder. Utgiftene blir dekket etter 30 dager, da det er en egenandelsperiode. Ved midlertidig arbeidsførhet/sykdom og omsorg for syke barn blir det månedlige terminbeløpet dekket etter allerede 21 dager. Ønsker du denne ekstra sikkerheten vil det koste 8,9% av ditt månedlige terminbeløp, og faktureres på din månedsfaktura. Du blir da dekket 24 timer i døgnet, både i arbeid og fritid, hvor enn du er i verden.

For å få tilgang på denne forsikringen er du nødt til å være registrert i norsk folkeregister og være mellom 18 og 65 år. Du må være arbeidsfør og ikke kjenne til noen sykdom eller skade. Til slutt er det også viktig at du er i fast arbeid, med minst 60 timer i måneden.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du rett til å trekke tilbake låneavtalen i inntil 14 dager etter lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du sende inn en skriftlig beskjed til re:member. Lånebeløpet, inklusivt renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra re:member med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?