LEVERANDØRDETALJER

Sbanken

Forbrukslån fra Skandiabanken

Skandiabanken tilbyr Skandiabanken Brukslån, slik at du kan låne penger til for eksempel møbler, utstyr eller oppussing. Lånet stilles uten sikkerhet, i motsetning til for eksempel boliglån. Dette betyr at du slipper å stille eiendeler som bil eller hus til pant dersom du ikke skulle være i stand til å tilbakebetale ditt lånebeløp. Lånet han ingen etableringsgebyr eller termingebyr.

Fordeler

Du kan låne mellom 50.000 og 500.000 kroner hos Skandiabanken. Banken foretar en kredittsjekk av deg før du får innvilget lånet. Din betjeningsevne, samt kundeforholdet ditt til banken, spiller inn på hvor høyt lånebeløp du får innvilget. Banken tilbyr en nedbetalingstid på opptil 10 år, men du kan selvfølgelig velge å søke om en kortere nedbetalingstid. Brukslånet betales ned med månedlige terminbeløp som automatisk blir trukket fra din konto. Du kan endre løpetiden du valgte på Brukslånet i første omgang gjennom nettbanken.

Skandiabanken Brukslån har et av markedets laveste renter. Lånet er altså et av de billigste lånene på markedet. Vær likevel oppmerksom på at det er ikke alle som får innvilget lånet. Dette blir avgjort i søknadsprosessen.

Låneramme

Du kan bruke lånekalkulatoren til Skandiabanken for å finne ut hvor mye du kan låne. Dette gjør du ved å fylle ut informasjon om deg selv, hvor mye du ønsker å låne, i tillegg til hvor lang tid du ønsker å få på å nedbetale lånet. Det er viktig at du er nøyaktig når du fyller inn denne informasjonen. Denne informasjonen vil gi deg det månedlige beløpet du må betale. Månedsbeløpet blir høyere eller lavere basert på lånebeløpet og nedbetalingstiden. Det er også verdt å merke seg at med lengre nedbetalingstid vil det påløpe mer i renter over denne tiden og du må dermed betale tilbake mer.

Har du en medlåntaker vil sjansen for å få lånesøknaden godkjent øke, og du vil kunne oppnå bedre rentevilkår. En medlåntaker er på lik linje med hovedsøker ansvarlig for å nedbetale lånet. Dette betyr at medlåntaker sammen med deg er ansvarlig for utestående lånebeløp, renter og gebyr ut avtalt tilbakebetalingsperiode.

Renten på lånet

Renten på lånet settes individuelt. Banken ønsker å gi sine kunder de beste vilkårene basert på deres betalingsevner. Dette innebærer at din inntekt, betalingshistorikk, samt hvorvidt du har betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg påvirker renten du får på lånet. All informasjon du gir banken om deg selv, spiller inn på renten du får. Du vil få bedre rente jo bedre din kredittscore er. Vær oppmerksom på at renten er flytende, og kan økes og senkes i samsvar med bankens vilkår og betingelser. Det vil alltid informeres om eventuelle renteendringer før de trer i kraft.

Refinansiering

Skandiabanken tilbyr også refinansiering slik at du kan samle dine dyre smålån til ett større lån. På den måten kan du oppnå bedre renter og betingelser. Dersom du har ett eller flere forbrukslån, vil det lønne seg å sammenligne betingelsene på markedet, og samle lånene hos den banken du synes har de beste fordelene for deg. Dersom søknaden din for lån hos Skandiabanken blir godkjent er det viktig at du innfrir de andre lånene dine med en gang, så du unngår å betale dobbelt opp med renter.

Slik søker du

Du kan søke om Skandiabanken Brukslån på nett med BankID, og få pengene på konto samme dag. For å søke må du først opprette brukskonto i banken. Dette er kostnadsfritt. I lånesøknaden vil du bli bedt om å oppgi personopplysninger, informasjon om ditt lånebehov, i tillegg til informasjon om din økonomi. Du vil også måtte sende lånedokumenter før banken kan innvilge lånet. Vanligvis inkluderer dette en kopi av siste lønnsslipp og selvangivelse, samt legitimasjon. Hvis du har andre inntektskilder må du også dokumentere disse. Eksempler på andre inntektskilder er leieinntekter og barnebidrag. Dersom du ønsker å søke om lån med en medlånsøker, krever banken at dere er samboere, registrerte partnere eller ektefeller. Skandiabanken tilbyr ikke lån med venner eller familiemedlemmer som medlåntaker.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du mulighet til å kansellere lånet innen 14 kalenderdager etter at lånet ble utbetalt. Du må da sende inn en skriftlig meddelelse til Skandiabanken om at du ønsker å kansellere lånet. Lånebeløpet, inkludert renter må tilbakebetales senest 30 dager etter at du sendte din meddelelse.

For å sammenligne forbrukslån fra Skandiabanken med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?