LEVERANDØRDETALJER

Svea Finans

Om Svea Finans forbrukslån

Svea Finans tilbyr forbrukslån til forskjellige formål. Du kan låne både små og store beløp til det du måtte trenge, om det så er ekstra penger i lommeboken eller et større beløp for å dekke dine utgifter eller prosjekt. Lån det du trenger, og finn den rette nedbetalingsplanen for deg.

Lån hos Svea Finans

Hos Svea Finans kan du låne fra 1.000 kroner opptil 400.000 kroner uten krav om sikkerhet, med en rimelig rente. Lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å knytte noe du allerede eier eller skal til å eie som sikkerhet til lånet ditt. Hva du ønsker å bruke pengene til er helt opp til deg, da bankene ikke har noe behov for å vite hva forbrukslånet brukes til. Nedbetalingstiden på lånet vil variere mellom 2 og 15 år, og er derfor veldig fleksibelt.

Refinansiering

Du kan også velge å samle eksisterende smålån og kredittkortgjeld ved å velge refinansiering. Banken tilbyr dette slik at du samle alle dine lån og gjeld, og på denne måten spare penger på renter og gebyrer. Ettersom alt lån samles på samme sted, vil det også bli mye lettere å få oversikt ved å følge kun én nedbetalingsplan. I tillegg har du mulighet til å få bedre rentevilkår på refinansieringen enn de du hadde på tidligere lån og gjeld.

Søknadsprosessen

Det er veldig enkelt og raskt å søke lån hos Svea finans. Når du er inne på søknadsskjemaet må du aller først fylle inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Når det er gjort vil du få en oversikt over hva som blir forventet rente og de månedlige kostnadene. Videre fortsetter du å fylle inn ditt navn og fødselsnummer, kontaktinformasjon, inntekt og din arbeidssituasjon. Du må også fortelle om du har tidligere lån som bil-, studie- eller boliglån, og om du har usikret gjeld. Videre må du fylle inn kontonummeret som pengene skal overføres til. Disse opplysningene trenger banken for å kunne gi det beste lånetilbudet for deg. Til slutt trykker du på “Søk her”-knappen, og venter på svar.

Kriterier

For å få innvilget din søknad er du nødt til å oppfylle visse krav. Du må være mellom 20 og 67 år og ha en fast inntekt på minst 230.000 kroner i året. Om du har en medlåntaker, må denne personen ha over 90.000 kroner utbetalt i året. Du må være registrert som en Norsk statsborger i minst tre år, og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det gjennomføres i tillegg en kredittvurdering av deg, og det kreves at du godkjennes av denne. Her blir din betalingshistorikk samt betalingsevne vurdert. Får du innvilget lånet, vil du måtte betale lånebeløpet innen en bestemt forfallsdato. Denne datoen er satt som den 20. hver måned.

Behandlingstid

Fra godkjenningen har kommet gjennom er det ikke lenge til pengene er på din konto. Vanlig ventetid er på opptil fem dager. Signerer du på nett med BankID, vil lånet bli utbetalt med en gang og pengene kommer raskere på din konto.

Innbetaling

Innbetaling vil skje hver måned i henhold til forfallsdato. Hvis du ønsker å koble din avtale opp mot avtalegiro, kan dette gjøres ved å kontakte Svea finans. Dette vil da gi Svea Finans fullmakt til å trekke renter, avdrag og gebyr direkte fra din konto, i samsvar med avtalt terminbeløp innenfor gjeldende nedbetalingsplan.

Betalingsforsikring

Som låntaker hos Svea finans kan du tegne en forsikring for ditt lån. Denne betalingsforsikringen kan gjøre din økonomiske situasjon tryggere dersom noe uforutsett skulle skje og du ikke er i stand til å betale tilbake som planlagt. Betalingsforsikringen dekker dine månedlige lånekostnader ved arbeidsuførhet, ufrivillig arbeidsledighet, sykdom og ulykke. Forsikringen vil dekke opptil 9.000 kroner per måned i maksimalt 12 måneder hvis du rammes av ufrivillig arbeidsledighet (oppsigelse eller permittering) eller arbeidsuførhet som følge av kritisk sykdom eller ulykke i mer enn 30 dager. Kostnaden på forsikringen er 7,4% av terminbeløpet. Forsikringen betales og fornyes løpende hver måned. Forsikringsbrev og vilkårene mottas på e-post etter signering. Les mer om betalingsforsikring på Svea Finans sine nettsider.

Angrerett

Ifølge Finansavtaleloven § 51b har du anledning til å gå fra avtalen innen 14 kalenderdager fra dagen lånet ble utbetalt. For å trekke tilbake lånet må du gi beskjed til Svea Finans innen fristen. Sender du inn en skriftlig beskjed må denne være sendt før fristen har utløpt. Lånebeløpet, inkludert renter, må tilbakebetales innen 30 dager.

For å sammenligne forbrukslån fra Svea Finans med andre forbrukslån på markedet, besøk vår sammenligningsside for forbrukslån.

provider-pl.spinner.text

Fant du ikke det du så etter?
Hvilken type lån er du ute etter?