Om oss

Vår visjon

Vår visjon er å hjelpe forbrukere med å sammenligne, velge og skaffe produkter innen bank, forsikring og telekom.

Våre kjerneverdier er transparens, uavhengighet og tillit, noe som gjenspeiles i måten vi jobber på og hva vi tilbyr til forbrukere og våre partnere.

Vårt kundeløfte

Vi hjelper deg å finne rett produkt til ditt behov, til de mest konkurransedyktige prisene. Slik sparer du tid og penger.

Hva vi gjør

Vi gir deg detaljert produktinformasjon gjennom våre sammenligningsverktøy, samt artikler på vår blogg som handler om hvordan du kan spare penger i hverdagen. Dersom du møter på ukjente ord og uttrykk i møtet med finansielle produkter, eller lurer på hvordan våre produkter fungerer, kan du benytte deg av våre guider og ordlister. Med disse verktøyene får du forståelse for hvordan produktene virker og hva som er de beste alternativene for deg.

Vi oppdaterer vår produktportefølje kontinuerlig slik at du kan stole på informasjonen du får. Med Samlino.no kan du gjøre et informert og godt valg.

Kontakt oss

Tlf. 22 95 22 95
Man-Fre 9:00-17:00
Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo

Sammenlign i tre enkle steg

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Siste artikler

Hold deg oppdatert på siste nytt om finansielle produkter og personlig økonomi. Se alle artikler.