Meny
Ring
Ring 22 95 22 95 Man-Fre 9:00-17:00

Om oss

Hva vi gjør

Vi hjelper forbrukere sammenligne bankprodukter og finne det beste tilbudet for sitt behov. I fremtiden vil vi utvide tjenesten til å omfatte sammenligning av forsikring, samt andre produkter og tjenester som typisk utgjør en stor post på et vanlig husholdningsbudsjett.

Våre kjerneverdier er transparens, uavhengighet og tillit, noe som gjenspeiles i måten vi jobber på og hva vi tilbyr til forbrukere og våre partnere.

Hvorfor det vi gjør er viktig

Det finnes hundrevis av banker. Hver bank har ofte titalls produkter. Hvert produkt har gjerne mange ulike varianter, alle med ulik pris. Dette gjør at det er svært vanskelig å orientere seg i markedet. Vi jobber hver dag for å gjøre det enklere for deg, og sikre at du lett kan få oversikt og finne det beste tilbudet.

Utover å skape transparens i markedet, hjelper vi også forbrukere med sin privatøkonomi gjennom våre artikler og guider. Der vil du finne gode råd til hvordan du får mest ut av pengene dine.

Kontakt oss

Tlf. 22 95 22 95
Man-Fre 9:00-17:00
Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo

Sammenlign i tre enkle steg

Hvorfor bruke Samlino.no?

100% gratis!
Raskt og enkelt
Uavhengig

Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

Testimonial person
Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
Leif, 29, Oslo

Gratis sparetips

Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Siste artikler

Hold deg oppdatert på siste nytt om finansielle produkter og personlig økonomi. Se alle artikler.