Personvern

1. Generelt om personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger. For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern.

2. Hvilke personopplysninger innhentes

Personopplysninger som registreres vil mottas direkte fra deg som bruker av nettstedet. Når du bruker våre tjenester for å sammenligne produkter, eksempelvis forbrukslån, vil vi spørre deg om enkelte personopplysninger. Personopplysninger vi samler inn er:

  • Alder
  • Inntekt
  • Eventuelle betalingsanmerkninger
  • E-postadresse
  • Produktspesifikke opplysninger, eksempelvis for forbrukslån samler vi data på hvor mye du ønsker å låne og ønsket nedbetalingstid på lånet.
  • 3. Formålet med å samle inn personopplysninger

    Vi benytter personopplysninger til flere formål:

  • Vise deg produkter som treffer dine behov. Vi spør enkelte spørsmål om omhandler dine preferanser når du sammenligner produkter, slik at vi kan treffe dine behov bedre. Eksempelvis vil vi kunne lede deg til rett kategori innen kredittkort, avhengig av hva du oppgir som ditt mål med kredittkortet.
  • Vise deg produkter du er kvalifisert for. Flere leverandører har minstekrav til eksempelvis inntekt. For at vi skal vise deg hvilke produkter du er kvalifisert for når du sammenligner produkter, må vi vite disse tingene om deg.
  • Sette deg i kontakt med tredjepartsleverandører. Samlino.no vil kunne dele nøytrale opplysninger med tredjeparter som du ønsker å kjøpe eller søke om et gitt produkt eller tjeneste av. For å sette deg i kontakt med en tredjepartsleverandør vil vi enten dele dine opplysninger med leverandøren direkte, linke til tredjepartsleverandørens hjemmesider (eksempelvis elektronisk søknadsskjema på nett) eller ta hånd om transaksjonen i sin helhet.
  • Forbedre tjenestene Samlino.no tilbyr. Vi ønsker stadig å forbedre våre tjenester slik at du får en god opplevelse. For å gjøre dette vil vi analysere data, eksempelvis demografidata, og tilpasse sidene basert på dette.
  • 4. Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

    Vi vil holde dine personopplysninger konfidensielt, og kun dele informasjonen med våre samarbeidspartnere, eksempelvis i tilfeller hvor du ønsker å settes i kontakt med en bank for å søke om et kredittkort.

    Samlino.no AS er forpliktet til å oppfylle krav i henholdt til norsk lov og rett, og vil derfor i unntakstilfeller kunne bli pålagt å utlevere personopplysninger til andre parter, eksempelvis retts- eller politimyndigheter.

    5. Nettstedets sikkerhet

    Å beskytte din data er viktig for oss. Vårt nettsted benytter HTTPS, som er en sikrere utgave av kommunikasjonsprotokollen HTTP. En HTTPS-sesjon blir kryptert og beskytter mot at noen kan få tilgang til eller endre dataen som blir sendt.

    6. Sletting og retting av personopplysninger

    Vi vil slette eller anonymisere registrerte personopplysninger når formålet med den enkelte behandling er oppfylt, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lovgivningen. Innenfor de begrensninger som er fastsatt i personopplysningsloven kan kunden kreve å få rettet eller slettet mangelfulle og unødvendige personopplysninger.

    7. Rett til innsyn i opplysninger

    Du kan ved skriftlig og undertegnet henvendelse til oss kreve innsyn i registrerte personopplysninger, beskrivelse av hvilke typer opplysninger som behandles og nærmere informasjon om vår behandling av opplysningene.

    8. Bruk av cookies

    Vi ønsker oss på å gi deg en best mulig tjeneste, og for å hjelpe oss gjøre dette benytter vi cookies (informasjonskapsler). Når brukere besøker nettstedet, vil våre servere registrere informasjon som nettlesere sender. Dette inkluderer, men ikke begrenset til:

  • IP adresse
  • Nettlesertype
  • Nettsted besøkt før brukeren kom til nettstedet
  • Hvilken side brukeren vises på nettstedet
  • Tid brukt på nettstedet

  • Cookies gjør oss i stand til å:
  • Gi deg en mer personlig opplevelse på nettstedet. Det tillater oss å huske deg når du besøker dette nettstedet. Du kan også få tilgang til dine tidligere lagrede resultater.
  • Studere atferden din på denne nettsiden. Jo mer vi forstår hvilke produkter du er interessert i, jo større er vår evne til å tilby deg skreddersydde løsninger.
  • Innhente data om antall besøkende til nettstedet og sidene som benyttes og sees.
  • Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår innsamling og bruk av cookies. Cookies knyttes ikke til dine personopplysninger, og vi vil ikke samle inn, behandle eller bruke av dine personopplysninger i denne forbindelse.

    Du kan endre dine nettleserinnstillinger for å blokkere eller slette cookies. Hvis du velger å blokkere eller slette cookies på hjemmesiden, vil du ikke nødvendigvis få tilgang til hele vår tjeneste og det kan ha en effekt på ytelsen til nettstedet på ditt system.

    9. Endringer i retningslinjene for personvern

    Vi kan revidere retningslinjene for personvern. Sørg for at du er oppdatert på gjeldende personvernregler hver gang du benytter deg av våre tjenester. Personvernet ble sist oppdatert 06. mars 2017.

    10. Kontaktinformasjon

    Hvis du har spørsmål om eller kommentarer til våre retningslinjer for personvern, kontakt oss på info@samlino.no.

    Sammenlign og kjøp i tre enkle steg

    Rask og enkel sammenligning

    Hvorfor bruke Samlino.no?

    100% gratis!
    Raskt og enkelt
    Uavhengig

    Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

    Testimonial person
    Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
    Leif, 29, Oslo

    Vi har hjulpet mer enn 20 millioner mennesker over hele verden

    Priser innhentet siste 24 timer

    Gratis sparetips

    Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

    Siste artikler

    Hold deg oppdatert på siste nytt om finansielle produkter og personlig økonomi. Se alle artikler.