Meny
Ring
Ring 22 95 22 95 Man-Fre 9:00-17:00

Bruksvilkår

1. Informasjon om bruk av nettstedet

Ved å bruke Samlino.no (heretter kalt «nettstedet») aksepterer du å følge gjeldende vilkår og betingelser for bruk av nettstedet.

2. Våre tjenester

Vi tilbyr en sammenligningstjeneste på nett som er gratis for brukerne. Vi lar deg sammenligne finansielle produkter levert av tredjepartsleverandører, som for eksempel kredittkort og forbrukslån. Du velger selv hvilke(t) produkt(er) du ønsker å kjøpe.

Vi tilbyr ikke finansiell rådgiving og vil ikke kunne ta stilling til ditt behov for produktene og/eller din personlige økonomi. Informasjon på nettstedet er gitt for å gi deg en enkel oversikt over alternativene dine, slik at du kan ta et informert valg og velge produktet som best møter dine behov. Imidlertid er det ditt eget ansvar å ta stilling til om det er forsvarlig å kjøpe produktet eller produktene, gitt din finansielle situasjon.

Ettersom det er tredjeparter som leverer produktene, er det også den tredjeparter du vil inngå en avtale med om du ønsker å kjøpe et produkt. Du vil ikke inngå en kontrakt med Samlino.no AS når du tar valget om å kjøpe et produkt.

Nettsiden er drevet med et kommersielt formål.

3. Tillatt bruk av nettstedet

Du får tilgang til nettstedet for personlig og ikke-kommersiell bruk. Nettstedet skal kun benyttes av enkeltpersoner eller selskaper som søker etter produkter eller tjenester på deres egne vegne. Du kan ikke bruke nettstedet:

 • På ulovlige eller kommersielle måter.
 • Til å skade, misbruke, ærekrenke, true eller harselere andre personer eller selskap.
 • Til å produsere, sjekke, bekrefte, oppdatere, modifisere eller endre din egen eller andre personers databaser eller dokumenter.
 • På en måte som ilegger en urimelig byrde på våre tekniske systemer.
 • Ved hjelp av en automatisk datakode, program eller robot.
 • 4. Prisforbehold m.v.

  Priser som presenteres på dette nettstedet vil være veiledende. Dersom du søker på (eller på en annen måte starter en prosess for å kjøpe et produkt), vil det presenteres et bindende tilbud overfor deg som kunde. Det er også slik at produkter og tjenester som presenteres på nettstedet kan finnes i begrenset antall eller i en begrenset tidsperiode.

  All informasjon gitt på nettstedet er kun ment som generell informasjon og er ikke ment som rådgivning eller anbefaling. Denne informasjonen skal ikke benyttes til faglige råd fordi det er en risiko for at innholdet ikke er uttømmende, nøyaktig eller oppdatert. Det er også en risiko for at opplysningene er uriktige eller kan inneholde tekniske feil. Selv om vi streber etter å vise alle tilgjengelige produkter på markedet som dekker ditt behov, er det en risiko for at det finnes produkter som ikke er listet. Bruken av informasjonen på nettstedet er derfor på egen risiko.

  5. Markedsføring

  Ved påmelding til vårt nyhetsbrev, eller i forbindelse med at du oppgir din e-postadresse når du skal få vist sammenligningsresultater, vil vi kunne sende deg e-post med hensikt å presentere produkter innen bank, forsikring og telekommunikasjon, utføre markedsundersøkelser, samt sende deg artikler og nyheter relatert til innholdet på nettstedet, vår blogg og offsite kanaler som vår Facebook-side. Du kan når som helst melde deg av denne tjenesten.

  6. Immaterielle eiendeler

  Materialet som presenteres på Samlino.no sine nettsider, inkludert alt innhold, informasjon, bilder, illustrasjoner, grafikk, navn, varemerker og logoer, tilhører Samlino.no AS eller deres lisensgivere og er beskyttet med lover om opphavsrett og varemerke og andre rettigheter som beskytter åndsverk og immaterielle eiendeler.

  Ingenting av det ovennevnte skal oppfattes indirekte eller på annen måte som godkjenning av lisens eller rett til å benytte noen patenter, varemerker eller andre immaterielle eiendeler som tilhører Samlino.no AS. Det gir heller ikke lisens eller rett til å benytte opphavsrettigheter eller andre rettigheter knyttet til materialet beskrevet ovenfor.

  Navnet og varemerket Samlino.no, andre produktvaremerker, illustrasjoner og logoer som kjennetegner Samlino.no sin tjeneste, er Samlino.no AS sin eiendom.

  Bruk av disse navnene og varemerkene krever uttrykkelig godkjenning fra Samlino.no AS. Bruken av navnet Samlino.no som referanse er tillat, f.eks. som en lenke til dette nettstedet. Samlino.no AS skal gis forhåndsvarsel om slik bruk.

  7. Lovvalg og verneting

  Nettstedet er underlagt og forholder seg til norsk lovgiving, herunder lovgivning om personvern og opphavsrett. Ethvert forhold som måtte oppstå mellom Samlino.no og brukere av siden, reguleres av norsk rett. Eventuelle tvister avgjøres med verneting i Norge.

  8. Personvern

  Når det gjelder innhenting, bruk og håndtering av personopplysninger fra brukere av Samlino.no sine nettsider, følger vi gjeldende lover for vern av personopplysninger samt Samlino.no sine egne retningslinjer for vern av personopplysninger, som du finner på en egen side.

  9. Oppdatering av bruksvilkår

  Innholdet og tjenester på nettstedet, samt våre vilkår, blir løpende oppdatert etter behov og kan når som helst endres av oss. Bruksvilkårene ble sist oppdatert 3. mars 2017.

  Sammenlign i tre enkle steg

  Hvorfor bruke Samlino.no?

  100% gratis!
  Raskt og enkelt
  Uavhengig

  Samlino.no gir deg upartisk og oppdatert informasjon om finansielle produkter. Basert på deg og dine behov viser vi deg hvilke alternativer du har, slik at du kan sammenligne og ta et informert valg – veldig enkelt og helt gratis!

  Testimonial person
  Med Samlino.no fant jeg enkelt kredittkortet som passet meg best. Nå får jeg cashback på alt jeg handler og sparer 400 kroner hver måned!
  Leif, 29, Oslo

  Gratis sparetips

  Få de beste sparetipsene rett i innboksen din ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

  Siste artikler

  Hold deg oppdatert på siste nytt om finansielle produkter og personlig økonomi. Se alle artikler.